KASELOVA BIVŠA OPČINILA PARIZ ISKONSKOM LEPOTOM: Pojavila se sa OVIM MUŠKARCEM, a zbog jednog detalja SVI TRLJAJU OČI (FOTO)
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

"LEŽERNA DOTERANOST"

KASELOVA BIVŠA OPČINILA PARIZ ISKONSKOM LEPOTOM: Pojavila se sa OVIM MUŠKARCEM, a zbog jednog detalja SVI TRLJAJU OČI (FOTO)

Pop kultura -

Poznati model i bivša supruga francuskog glumca Vensana Kasela Tina Kunaki pojavila se juče na reviji brenda Sacai na Nedelji mode u Parizu gde je predstavljena muška kolekcija za jesen/zimu 2024/25. Manifestacija je trajala od 16. do 21. januara, a događaj su pratile brojne poznate ličnosti.

Tina Kunaki (26) koja se sve ređe smeje u javnosti, nakon prošlogodišnjeg razvoda od Vensana Kasela - a što je u velikoj meri i deo njenog imižda, obožava stil "ležerna doteranost". Nosila je monohromatsko modno izdanje sa bundom kao centralnim detaljem stajlinga, a pogled izbliza na njeno lice otkrio je da je bila savršeno našminkana.

Tina Kunaki
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Frizura je bila kranje nonšalantna, i skroz se uklapa u modni manir koji ona prati poslednjih godinu dana.

Pored Tine Kunaki očekivano nije bilo Vensana Kasela, ona je bila u društvu svog brata Zaharija Kunakija, sa kojim liči kao da su blizanci. Brat i sestra veoma podržavaju jedno drugo kroz njihove karijere, a kako vidimo dele i sličan imidž.

Tina Kunaki
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Tina Kanaki razvela se od Vensana Kaseka posle pet godina braka, imaju ćerku Amazoniju o kojoj zajedno brinu kao što su pre nekoliko meseci otkrile slike iz Brazila gde inače bivši bračni par živi.

Kasel koji iza sebe ima brak sa Monikom Beluči (imaju ćerke Devu i Leoni), u vezi je sada sa Narom Baptisti koja je od njega mlađa 31 godinu i koju mnogi porede sa Tinom.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:59

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track