NAJKONTROVERZNIJI PAR DOSTIGAO VRHUNAC SVOJE BIZARNOSTI: Kanje priredio JEZIV KEZ, pa ponovio VULGARNU SCENU iz Italije (FOTO)
Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIŠTA NOVO

NAJKONTROVERZNIJI PAR DOSTIGAO VRHUNAC SVOJE BIZARNOSTI: Kanje priredio JEZIV KEZ, pa ponovio VULGARNU SCENU iz Italije (FOTO)

Pop kultura -

"Izgubili su svaku kontrolu", "Šta je sledeće?", "Vrhunac besmisla je ono što rade", komentarišu od sinoć novo pojavljivanje kontroverznog repera i dizajnera Kanjea Vesta i njegove supruge Bjanke Ćensori u javnosti. Par je primećen u Kaliforniji, u garaži na parkingu gde su se sklonili od kiše. Kada je reč o njenom stilu, tu postoje dve opcije - ili je na korak da bude skroz gola ili je potpuno pokrivena, bizarnom odećom. Kada je u pitanju on, pažnju kradu njegovi titanijumski zubi.

Kanje Vest
foto: blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest nedavno je rešio da mu se izvade svi zubi kako bi stavio titanijumsku protezu koja košta 85.000 dolara! Tu proceduru sproveo je stomatolog Tomas Koneli koji je novi imidž repera nazvao epski, on mu je i pre više godina zamenio zube u donjoj vilici dijamantskim krunicama jer su "dijamanti hladniji", kako je rekao bivši suprug Kim Kardašijan. Želja mu je bila da metalnom protezom liči na negativca iz fima o Džejmsu Bondu, a kako stvarno izgleda, videlo se juče dok se smeškao pored supruge.

Kanje Vest
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda kao što se i očekivalo, titanijumski zubi nisu nimalo primaljivi za pogled, jedno je imati ih na filmskom platnu zbog uloge a drugo u realnom životu.

Vest toliko želi da se razlikuje od ostalih, da koristi sva sredstva da bi to i postigao. Njegove zanimljive modne ideje jesu nesporene, ume da bude i prilično invetivan u modnom dizajnu, a sada se očigledno služi principom "šok po svaku cenu" i "samo je esktreman šok dovoljno dobar". Sa druge strane, njegove kontroverzne izajve pune diskriminacija ne smeju se prenebegnuti, a izvinio se zbog antisemitskih komentara.

Supruga Bjanka Ćensori sa kojom je u braku od prošlog decembra, jeste model za promociju njegovih kreacija i modnih zamisli. Šetala je juče u kabanici, tangama i čizmama! I to je sve! Zabeleženo je kako je Kanje odmerava, a i njegova burna reakcija prema paparacima. Mnogi kritikuju njegov odnos prema Bjanki iz ugla odnosa bračnih partnera pa ističu da je čak i ponižava ovakvim imidžom. Ranije su njeni prijatelji negodovali zbog njene udaje lašeći se u šta će je Vest pretvoriti. Te reakcije su makar za javnost utihnule.

Kanje Vest
foto: blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni par pojavio se još jednom juče u javnosti. Bjanka je nosila "animal" kreaciju, u najekstremnijom varijanti. Vest inače obožava životinjske motive u kreiranju, možda vodeći se idejama kultnog brenda Skjapareli, čija je ekstravagancija daleko efektnija.

Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vest je ponovo pokazao zadnjicu, nakon što su mu spale pantalone, a taj prizor podsetio je na slike iz Venecije, zabeležene prošlog leta gde je sa suprugom priređivao šok za šokom, slobodnijim stilom odevanja, a onda i vožnjom gondolom kada je bljesnula njegova pozadina a njih dvoje navodno imali intiman čin.

Kanje Vest
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:03

PRVI SNEG PAO, A MI NEMAMO 5 DANA STRUJE! Meštani opštine Ivanjica ogorčeni nakon snežne katastrofe: BRUKA, ALI MORAŠ DA TRPIŠ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track