U 6. MESECU TRUDNOĆE POZIRALA U DONJEM VEŠU: Sofija Riči se pre 10 meseci udala se za MILIJARDERA, a sad plače od sreće (FOTO)
Foto: Profimedia

RADOSNE VESTI

U 6. MESECU TRUDNOĆE POZIRALA U DONJEM VEŠU: Sofija Riči se pre 10 meseci udala se za MILIJARDERA, a sad plače od sreće (FOTO)

Pop kultura -

Model Sofija Riči, ćerka pevača Lajonela Ričija, podelila je sa svetom srećne vesti - uskoro će postati majka! Lepa 25-godišnjakinja je u šestom mesecu trudnoće, a ovo je njeno prvo dete. Podsetimo, ona se u aprilu prošle godine udala za milijardera Eliota Grejndža (30).

Sofija Riči trudnoću je svetu razotkrila tako što je pozirala za "Vogue" na nizu senzualnih, umetničkih fotografijama na kojima je akcenat na njenom trudničkom stomačiću.

- Naučila sam više u poslednjih šest meseci nego u celom svom životu - rekla je manekenka za "Vog", dodavši da se nada da će njena beba biti u znaku Blizanca, ali da je tačan termin porođaja ipak upitan jer napreduje prilično brzo.

Sofija je otkrila i da je "veoma, veoma rano" shvatila da je trudna.

- Bila sam trudna oko četiri nedelje. Bila sam na Nedelji mode u Milanu i išla sam na Prada reviju. U roku od 24 sata sam otišla tamo i vratila se nazad i osećala sam se užasno, ali nisam mnogo razmišljala o tome. Mislila sam da je u pitanju džet-leg - kazala je Sofija.

Ona je ipak ubrzo odlučila da uradi test na trudnoću jer je par ipak od venčanja priželjkivao bebu i nisu koristili nikakvu zaštitu. Sofija nakon prvog testa nije bila sigurna u rezultat, pa je poslala supruga da kupi još kućnih testova.

- Zajedno smo uradili tri testa. Eliot je tako sladak i žaljiv, uvek želi da zaštiti moje emocije i očekivanja, pa mi je rekao: 'Ako su negativni, nemoj da se nerviraš. Doći će naš trenutak'. Kada smo pregledali sva tri testa u isto vreme, svi su bili pozitivni. On je bio toliko uzbuđen i oboje smo plakali. Bilo je ludo i neodoljivo i bilo mi je tako teško da ne vrisnem svima da sam trudna. Ali znala sam da je prerano i bila sam tako zaštitnički nastrojena - čak ni svojim prijateljima nisam rekla - ispričala je.

Manekenka je na kraju istakla i da je želela da uđe u "sigurnu zonu" i uđe u 21. nedelju trudnoće kako bi javnosti obelodanila da čeka dete:

- Sada se osećam kao da sam prebrodila glavne prepreke, osećam se bezbedno i udobno dok pričam o tome i mogu da vodim otvorene razgovore i budem iskrena sa ljudima.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:18

Beba i Lola uče Rašu plesne korake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track