DVA NAJŽEŠĆA FRAJERA UHVAĆENA NA ISTOM MESTU ZAJEDNO I ŽENE SU ODLEPILE: Zbog onog što su uradili usledila HISTERIJA (FOTO)
Foto: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NA SETU SNIMANJA FILMA "APEX"

DVA NAJŽEŠĆA FRAJERA UHVAĆENA NA ISTOM MESTU ZAJEDNO I ŽENE SU ODLEPILE: Zbog onog što su uradili usledila HISTERIJA (FOTO)

Pop kultura -

Bred Pit je pre samo nekoliko nedelja napunio 60 godina, ali je na snimanju svog novog filma "Apex" u četvrtak izgledao kao srećan i vitalan, i izgledao je mnogo mlađi nego što jeste. On i njegov kolega Havijer Bardem primećeni su kako se zajedno smeju u Dejtoni na Floridi, gde su uočeni kako snimaju scenu za trkački film o Formuli 1 u nečemu što je izgledalo kao prava praonica. Na ove fotke odlepile su žene širom sveta.

Pit i Bardem, zvezde A-liste, radili su zajedno na projektu sa režiserom Džozefom Kosinskim, koji je ranije vodio popularni "Top Gun: Maverick", koji je zaradio skoro 1,5 milijardi dolara. Njihov novi film "Apex" vrti se oko visokooktanske akcije trka Formule 1, pri čemu Bred Pit igra penzionisanog vozača, Sonija Hejsa koji se udaljava i takmiči se na drugim mestima, nakon što je pretrpeo veliki sudar tokom 1990-ih.

Bred Pit
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za snimanje, Pit je bio slika i prilika ležernog muškarca u izlizanim plavim farmerkama sa belom majicom koju je uvukao u blago elegantne svetlosmeđe gležnjače.

Havijer Bardem je izgledao formalnije u crvenom odelu koje je bilo upareno sa tankim crnim džemperom i odgovarajućim kožnim cipelama. Činilo se da se njih dvojica odlično zabavljaju u društvu jedan drugog i viđeni su kako se šale i smeju dok su ćaskali u perionici, a i van nje, dok se ekipa vraćala na još jedan snimak.

Bred Pit
foto: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U filmu, vlasnik tima Formule 1 i prijatelj (Bardem) Hejsa ga kontaktira i pita da li bi izašao iz penzije da bi bio mentor vunderkind novajlije Džošui Pirsu (Damson Idris) u timu za Apex Grand Prix (APKSGP). Scena odigrana u perionici je možda bila ona u kojoj Bardem pokušava da nagovori trkača da se udruži s njim u pomaganju svom F1 timu.

Bred Pit
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Apex" je sniman prošle godine u Budimpešti, u Mađarskoj, ali Pit i njegove kolege su morali malo da popuste što se tiče budžeta, nakon što su holivudski pisci i glumci počeli sa štrajkom. Osim što igra glavnu ulogu, dobitnik Oskara je i producent ovog filma.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:54

Slobodan Stefanović totalno transformisan! Glumio u popularnoj seriji smotanog advokata, a danas je brutalan frajer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track