"NE DAO BOG DA UPOZNATE PRAVO LICE KEJT MIDLTON" Insajder iz palate otkrio da princeza NIJE CVEĆKA nimalo, a tek princ Vilijam...
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

imaju ekstremne promene raspoloženja

"NE DAO BOG DA UPOZNATE PRAVO LICE KEJT MIDLTON" Insajder iz palate otkrio da princeza NIJE CVEĆKA nimalo, a tek princ Vilijam...

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, 'može biti vaša najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj', navodi kraljevski stručnjak. Robert Džobson, autor knjige 'Diana: Closely Guarded Secret', napisao je u nedavnom članku za Daily Mail da mu je dvorjanin rekao: 'I Kejt i Vilijam imaju prilično ekstremne promene raspoloženja, baš kao i pokojna princeza Dajana'.

Takođe se tvrdi da Vilijam ima 'izrazito kratak fitilj. 'Zna biti malo nezgodan kada je lošeg raspoloženja. Ponekad njihovo neslaganje rezultira povišenim tonovima. Međutim, oni se tako dobro poznaju da to obično brzo prođe, a ona uglavnom ima umirujući uticaj na njega', izjavio je Džobson na osnovu razgovora s bliskim kraljevskim stručnjakom.

princ Vilijam
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Princeza od Velsa (42) se trenutno oporavlja u obnovljenoj bolnici u četvrti Merilbon u Londonu. Prošle nedelje je Kensingtonska palata objavila da je Kejt imala planiranu operaciju abdomena. O deci je nastavio da se brine njen suprug, princ Vilijam. Očekuje se da će Kejt iz bolnice izaći za dve nedelje.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, ta ista londonska bolnica je najveća privatna bolnica u Ujedinjenom kraljevstvu, a može prosečno da leči 155 različitih bolesti i stanja. Bolnica zapošljava tim od više od 1000 medicinskih sestara, kliničkog i pomoćnog osoblja, a nekadašnji pacijenti kažu kako to čini ogromnu razliku između te i ostalih bolnica.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kraljevska autorka i glavna urednica časopisa 'Majesty', Ingrid Sejard, izjavila je za Mirror da je Vilijam 'oduvek bio briljantan otac', te istakla da redovno pomaže Kejt u odgoju i brizi o deci. Dodala je: 'Vilijam možda nije uvek u blizini, ali kontriraću svakoj ženi, koja se ne složi da je on zapravo idealan muž, pogotovo u situaciji kao što je ova'.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja