NAVUKLA GNEV CELE PLANETE, A OVO JE NJENO PRAVO LICE: Otkriveno kakva je zaista kraljica Kamila i mnogi će se DUBOKO RAZOČARATI
Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

NIJE SVE ONAKO KAKO IZGLEDA

NAVUKLA GNEV CELE PLANETE, A OVO JE NJENO PRAVO LICE: Otkriveno kakva je zaista kraljica Kamila i mnogi će se DUBOKO RAZOČARATI

Pop kultura -

Kraljica Kamila u kraljevsku porodicu upletena je od svojih mlađih dana, a nakon što se pročulo da kralj Čarls s njom ima aferu, stekla je vrlo loš imidž u javnosti.

Ta reputacija ostala joj je sve do danas, a mnogi je i dalje nazivaju najomraženijom članicom kraljevske porodice.

Ipak, sledeći izvori dokazuju da je to potpuno pogrešno.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Od premijera i filmskih zvezda do šefova dobrotvornih organizacija i javnosti – svi koji upoznaju kraljicu Kamilu slažu se oko jedne stvari... Kakva je kraljica (u popularnom slengu)!

U svojoj novoj knjizi ''Charles III novi kralj. New dvor'', Robert Hardman govori kako je premijer Riši Sunak opisao Njeno Veličanstvo kao gromoglasno smešnu i kako je njegovo trajno sećanje na vikend boravak u Balmoralu većinom prožeto smehom s Kamilom.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

U Hardmanovoj knjizi, Kamilina sestra, Anabel Eliot, otkriva da njena starija sestra nikada nije izgubila vragolasti smisao za humor koji je imala od detinjstva i kako joj upravo taj humor pomaže u kretanju kroz njenu zahtevnu ulogu supruge kralja.

A spisak se ovde nastavlja. Glumica i filmska rediteljka Emerald Fenel portretisala je Kamilu u seriji ''The Crown'' kao žderačicu muškaraca i brinula se da će naići na loše reakcije od publike, a samim tim zameriti se i kraljici.

Kamila Parker Bouls
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

No, Kamila je bila topla i prijateljski raspoložena i čak se našalila da bi Emerald mogla da uskoči ako ona zabrlja u govoru koji je trebalo da održi.

Pokojni komičar Pol OGrejdi, koji je razvio blisko prijateljstvo s kraljicom Kamilom, opisao ju je kao stvarno smešnu ženu i nekoga s kim možete dobro da se nasmejete.

A rođaka kralja Čarlsa, Sara Trauton, jednom je otkrila kako Kamila voli da sluša, ali i da priča vrlo škakljive šale i viceve.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

S obzirom na ove činjenice iznesene o kraljici, jasno je da je i ovaj element sigurno bio jedan od mnogih zbog čega se kralj Čarls i zaljubio u nju, a da i njega redovno zasmejava vidljivo je na fotografijama paparaca koji su ih uhvatili nasmejane na brojnim događajima.

Podsetimo, ovih dana kraljica je više zadužena da bude podrška kralju Čarlsu, koji treba da ide na operaciju prostate.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track