OVO JE 5 NAJLEPŠIH MUŠKARACA U SRBIJI: Svi su FRAJERČINE, ne zna se koji je bolji, a prvo mesto je IZNENAĐENJE (VIDEO, ANKETA)
Foto: Shutterstock, Printskrin/Instagram, Nenad Kostić, EPA Mourad Balti Touati

njam njam

OVO JE 5 NAJLEPŠIH MUŠKARACA U SRBIJI: Svi su FRAJERČINE, ne zna se koji je bolji, a prvo mesto je IZNENAĐENJE (VIDEO, ANKETA)

Pop kultura -

Na našoj javnoj sceni je mnogo lepih i uspešnih muškaraca, koji osim svojih uspehom, privlače pažnju i izgledom koji može da parira mnogim svetskim frajerima.

Ovog puta se priča povela na društvenim mrežama na kojima se trenutno deli snimak u kome voditelji domaćeg podkasta "Baci 5" prave upravo listu najlepših Srba.

Dakle, ovo su najlepši muškarci u Srbiji:

5. Miloš Biković

Na petom mestu je glumac Miloš Biković za kojim uzdušu mnoge Srpkinje i Ruskinje jer je on osim kod nas, velika zvezda i u Rusiji, a kako je krenulo zbog angažmana u svetski popularnoj seriji "Beli lotos", možda mu se smeši i svetska slava.

Međutim, Miloš je nedavno dobio sina Vasilija sa partnerkom Ivanom Malić, pa su mnoge dame ostale razočarane.

Miloš Biković
foto: Kurir

4. Aleksandar Radojičić

Evo još jednog glumca na listi, a on je u žižu interesovanja dospeo zbog filma i kasnije serije "Montevideo, bog te video".

Aktivan je u pozorištu, a glumio je u seriji "Šešir profesora Koste Vujića", "Balkanskoj međi" i dr. Otac je devojčica i zaljubljenik u skijanje i planine što se može videti na njegovom profilu na Instagramu.

3. Vladimir Vuksanović

Evo i jednog manekena na listi, a on je zbog svoje lepote često proglašavan jednim od najlepših muškaraca u našoj zemlji. Bio je u vezi sa poznatim Srpkinjama, a na kraju se skrasio pored Dominikanke Dohane sa kojom ima dvoje dece.

2. Dušan Vlahović

Fudbaler Dušan Vlahović ponosno "brani" boje sportista i on je jedini iz te branše na ovoj listi.

Reprezentativac Srbije i bivši igrač Partizana, a sada Juventusa je dobro poznati zavodnik za kojim mnoge dame uzdišu, pa nije ni čudo što se kotira visoko na listi.

1. Dušan Šušnjar

On je bivši maneken i model za koga se po gradu pričalo da je najbolji frajer, a sada je u biznis svetu.

Oženjen je Anjom sa kojom ima ćerku (nekad Škuletić) koja je bila velika ljubav košarkaša Bogdana Bogdanovića. inače, ima dvoje dece.

Da li se slažete sa ovom listom?

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track