DŽEF BEZOS PROSLAVIO ROĐENDAN UZ KAVIJAR I BRZU HRANU: Jedna stvar bila striktno zabranjena na slavlju milijardera, a evo i šta
Foto: Alessandro Bremec/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

evo kako su slavili

DŽEF BEZOS PROSLAVIO ROĐENDAN UZ KAVIJAR I BRZU HRANU: Jedna stvar bila striktno zabranjena na slavlju milijardera, a evo i šta

Pop kultura -

Loren Sančez je svom vereniku Džefu Bezosu priredila veliku žurku povodom njegovog 60. rođendana na kojoj su se okupile brojne poznate ličnosti, a goste je dočekala odlična zabava i zanimljiva gastronomska ponuda, ali nisu smeli ništa da fotografišu.

Kako bi sačuvala privatnost svoje porodice i prijatelja, Sančez je zamolila goste da odlože svoje mobilne uređaje, a fotografisanje je zabranjeno. Cela zabava imala je temu „nebeskog svemirskog doba“, koja je inspirisana avio-kompanijom Blue Origin osnivača Amazona.

Džef Bezos
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sančez se potrudila za rođendan budućeg supruga, pa je postavila repliku prve Bezosove kancelarije u Amazonu uz originalnu stolicu. Žurka je održana u vili para na Beverli Hilsu, a na listi zvanica našla su se mnoga poznata imena, među kojima su Opra Vinfri, Kim Kardašijan, Bil Gejts, Kendal Džener, Hejli Biber i Džej Zi i Bijonse. Tu su bili i Kejti Peri i Orlando Blum, sa kojima je par ove godine posetio Dubrovnik.

Izvor za Dejli mejl otkrio je da je gastro ponuda na rođendanskoj proslavi bila raznovrsna, pa je svako mogao da pronađe nešto za sebe. Na meniju su bili skupi kavijar i hrana iz Mekdonaldsa, u čast milijarderovog prvog posla, kada je imao 16 godina.

(Kurir.rs/Index.hr/A.G.)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track