OGROMAN KRISTALNI LUSTER, ORMARI OD PODA DO PLAFONA: Viktorija Bekam pokazala u kakvom LUKSUZU živi, vila vredi 14 MILIONA EVRA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ČISTA RASKOŠ

OGROMAN KRISTALNI LUSTER, ORMARI OD PODA DO PLAFONA: Viktorija Bekam pokazala u kakvom LUKSUZU živi, vila vredi 14 MILIONA EVRA

Pop kultura -

Vila Bekamovih u Holand Parku procenjena je na 14 miliona evra, a enterijer doma poznatog para privukao je pažnju.

Viktorija Bekam iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih meseci u kojima je porasla njena popularnost zahvaljujući dokumentarcu na Netflixu o njenom suprugu Dejvidu Bekamu, ali i zbog veoma hvaljene modne linije za proleće-leto 2024. godine koju je predstavila.

Upravo s namerom da reklamira ključne komade nove kolekcije luksuznog brenda, Viktorija se snimala na nekoliko lokacija u svojoj vili, čime je publika dobila jedinstvenu priliku da zaviri u njen dom.

Vrednost ove raskošne kuće procenjuje se na 13 miliona funti, a jedan od razloga visoke cene je enterijer.

Na poslednjoj, pored Viktorijinog modnog izdanja pažnju je privukao prostor oko nje.

Čini se da je reč o dnevnom boravku u kojem je centralni komad ogroman luster s kristalima, baršunasti kauč maslinastozelene boje stvara topli ambijent, dodatno naglašen buketom belih ruža izloženih na stolu.

Na bočnoj strani prostorije nalaze se veliki ormari koji se protežu od poda do plafona.

Uz to, saznali smo i da ova vila povezuje dva sprata stepenicama viktorijanskog stila, dok su hodnici obogaćeni rustičnim osvetljenjem nalik svećama.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track