"288 DANA SAM BIO S NJOM NA ONKOLOGIJI" Supruga Radoša Bajića pobedila OPAKU BOLEST, a njena borba opisana je u seriji "Selo gori"
Foto: Contrast studios, Privatna Arhiva

ZAJEDNO I U DOBRU I U ZLU

"288 DANA SAM BIO S NJOM NA ONKOLOGIJI" Supruga Radoša Bajića pobedila OPAKU BOLEST, a njena borba opisana je u seriji "Selo gori"

Pop kultura -

Milena Bajić, supruga glumca, reditelja i producenta Radoša Bajića, dugo je vodila bitku sa rakom dojke, a muž joj je tada bio velika podrška.

Radoš Bajić već pet decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Kako je ranije pričao, sa njom je počeo od nule i jedno drugom su snažna podrška. Milena se borila sa opakom bolešću, a kako je Radoš svojevremeno ispričao, on je 288 dana proveo sa njom na onkologiji.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić.

Inače, Radoš često objavljuje fotografije na Instagramu, a jednom prilikom je to uradio dok su bili u šetnji.

- U našoj ulici - 8.mart 2023…. Posle duge i neizvesne zime, moja Milena i ja sa našim Prletom u prazničnoj šetnji... Na mnogaja ljeta i u slavu života… - napisao je on tada.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

05:40

KAKO SE DOBIJA RAK GRLIĆA MATERICE! Zakić otkrila: Ne nastaje preko noći, potrebno je 5 do 10 godina da bi nastao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track