"IZGLEDAŠ KAO NEKA ZATEGNUTA BABETINA" Najmlađa Kardašijanka napravila promenu, pa je URNISALI zbog korišćenja FILERA I BOTOKSA
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

da li je ovo previše?

"IZGLEDAŠ KAO NEKA ZATEGNUTA BABETINA" Najmlađa Kardašijanka napravila promenu, pa je URNISALI zbog korišćenja FILERA I BOTOKSA

Pop kultura -

Gotovo da nema osobe koja nije čula za rijaliti sestre iz klana Kardašijan. Svakim pojavljivanjem u javnosti slavne sestre dižu veliku prašinu, a sada je u centru pažnje najmlađa starleta Kajli Džener.

Kajli Džener
foto: AP/Jordan Strauss

Mlada preduzetnica koja je zaradila milione na svojoj kolekciji šminke, trenutno boravi u Parizu kao gost Nedelje mode.

Uvek spremna za poziranje aparatima, starleta je oduševila modne znalce elegantnom haljinom u boji pudera. Međutim, njen napor da izgleda elegantno i zanosno pao je u drugi plan kada su ljudi malo bolje pogledali njeno lice.

Devojka od 26 godina izgleda kao da ima 50, šokirano su konstatovali korisnici. Iako je godinama odbijala da prizna da je imala estetske intervencije i da je navodno samo uvećala usne, fotografije i snimci govore nešto potpuno drugo.

Kajli je u poslednje vreme dosta promenila svoj stil oblačenja i šminkanja i počela je da neguje popularnu "Clean girl" estetiku, koja podrazumeva minimalnu šminku, odnosno neutralne tonove koji nisu upadljivi.

Kajli Džener
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Međutim, to nije moglo da sakrije njeno izobličeno lice od preterane upotrebe botoksa i filera.

"Izgleda kao da ima 48 godina", "Lice kaže - preživela sam dva svetska rata i tri ekonomske krize", "Kao neka zategnuta babetina", "Strašno je što ima 26, a izgleda kao starica", samo su neki od komentara ispod snimka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:57

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ne idem na botoks, istina je da mi dolazi šminkerka u pet ujutro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track