NAŠA GLUMICA GRMI KOLIKO JE ZGODNA! Pokazala isklesane trbušnjake, ne nosi brus, šokirala izjavom: "Dobijam nepristojne ponude"
Foto: Instagram/dudicivana

uh!

NAŠA GLUMICA GRMI KOLIKO JE ZGODNA! Pokazala isklesane trbušnjake, ne nosi brus, šokirala izjavom: "Dobijam nepristojne ponude"

Pop kultura -

Ivana Dudić neretko na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli provokativne fotografije kojima uvek privuče veliku pažnju.

Ona je jednom prilikom podigla majicu i pokazala trbušnjake na stomaku, dok ispod nije imala brushalter.

Ivana Dudić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, glumica je priznala da redovno trenira i da se trudi da se hrani što zdravije, te naglasila da je iz jelovnika izbacila meso i da se od tada oseća mnogo bolje.

"Ne jedem meso jer mi ne prija, već tri, četiri godine. Ali kad mama napravi lazanje, nije da po njima prebiram, ali komade mesa ne volim i ne jedem. Jednostavno, imam više energije i mnogo bolje mislim. Čini mi se da su istraživanja pokazala da meso izaziva agresiju kod ljudi", navela je Ivana, prenosi "Hello".

Ivana Dudić
foto: Zorana Mandić/ATAImages

Dudićeva ne krije da ipak obožava slatkiše, te da sladoled jede i leti i zimi, ali prvo mesto na listi omiljenih jela, kako je ranije pričala, zauzimaju ćušpajz od šargarepe i bakin spanać.

Podsetimo, ona je otkrila da dobija i nepristojne ponude na Instagramu.

"Nemam afinitete prema tim stopalima, stopala kao stopala, hodam na njima i hvala im na tome, ali zaista imam fanova koji mi nude svašta, nude mi novac za slike, za snimke stopala. Ljudi izgleda nemaju preča posla, pa očekuju da sam toliko luda da snimam stopala u medu, peni… Evo da vam ispričam jednu eksluzivnu priču, skoro mi je jedan pratilac poslao poruku da bi mu uplatio jednu ozbiljnu sumu novca, a zahtev je da bio da se nađemo u centru grada i da mi on liže štikle. Eto, pa vi vidite kakve ja sve zahteve dobijam", rekla je glumica.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

00:55

Ivana Dudić modna revija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track