UDAJE SE IVANA DUDIĆ? Jedna od naših najlepših glumica uhvaćena u savršenoj VENČANICI, pa otkrila: "Našla sam onu pravu" (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

evo šta je rekla

UDAJE SE IVANA DUDIĆ? Jedna od naših najlepših glumica uhvaćena u savršenoj VENČANICI, pa otkrila: "Našla sam onu pravu" (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Ivana Dudić, koju poslednjih godina imamo priliku da gledamo u brojnim popularnim projektima, osim poslom pažnju podjednako privlači svojim privatnim životom. Ovih dana lepa Ivana obukla je venčanicu, i to ne jednu, već tri različita modela, što nije prošlo neprimećeno, pa su njeni pratioci odmah pomislili da je glumica krenula u potragu za haljinom za svoj najlepši dan.

Ivana Dudić
foto: Aleksandar Janjanin

- Ne udajem se, ovo je samo proba venčanice kojom ću 9. februara otvoriti Sajam venčanja Weeding Weekend. Da budem iskrena, nisam tipična mlada i nikada nisam maštala o ogromnoj venčanici sa velom, ali ova koju sam pronašla je definitivno prava. Iako sam više puta oblačila venčane haljine za snimanja, po prvi put sam obukla venčanicu u kojoj se ne preznojavam i ništa me ne steže, nego se osećam baš onako kako treba - zato znam da je prava - rekla je glumica i dodala:

Ivana Dudić
foto: Aleksandar Janjanin

- Kao mala nisam maštala o tome da ja obučem venčanicu, već da ja nacrtam i dizajniram za nekog drugog. Pošto sam pohađala dizajnersku školu, oduvek sam volela da crtam modele savršenih venčanica, tako da ako nekom trebaju moje usluge tog tipa- tu sam.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track