DIRLJIV SUSRET KEJT MIDLTON SA DECOM POSLE 2 NEDELJE U BOLNICI: Nikad nisu bili tako dugo RAZDVOJENI, evo kad će nazad na dužnosti
Foto: Chris Jackson/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

VRATILA SE KUĆI

DIRLJIV SUSRET KEJT MIDLTON SA DECOM POSLE 2 NEDELJE U BOLNICI: Nikad nisu bili tako dugo RAZDVOJENI, evo kad će nazad na dužnosti

Pop kultura -

Kejt Midlton napustila je juče londonsku privatnu bolnicu, gde je 16. januara imala operciju abdomena. Kensingtonska palata saopštila je narednog dana da će princeza od Velsa boraviti na klinici najduže 14 dana, što se i dogodilo. Nekoliko sati nakon što je supruga princa od Velsa otpuštena sa bolničkog lečenja, iz bolnice je izašao i kralj Čarls III, koji se u toj zdravstvenoj ustanovi prošlog petka podvrgao hirurškoj proceduri zbog benignog uvećanja prostate. Kejt je po izlasku iz bolnice čekao emotivan susret.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, srela se sa decom, princezom Šarlot i prinčevima Džordžem i Lujem, posle dve nedelje. Mališani je nisu posećivali u bolnici, gde je svakodnevno u posete dolazio njen suprug princ Vilijam.

princ Džordž, Kejt Midlton
foto: BAV MEDIA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

S obzirom na to da su deca u vreme kada je Kejt stigla u dom u Vindzoru, bila u školi, pretpostavlja se da se susret desio kasnije popodne nakon što su se malena princeza i prinčevi vratili u Adelejd Kotidžu iz škole Lambruk, udaljene 10 minuta vožnje od njihove kuće, piše Daily mail.

Princeza od Velsa nikada pre nije bila toliko dugo razdvojena od dece. Zna se da je obaveštavanje javnosti o njenoj operaciji bilo diktirano njenom željom da što više zaštiti svoju decu. Kejt i Vilijam oduvek porodicu stavljaju na prvo mesto, tvrde izvori. Poznati par je ranije angažmane usklađivao sa školskim obavezama Šarlot, Džordža i Luja kako bi makar jedno od njih moglo da ih vodi na nastavu.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Očekuje se da će Kejt Midlton određene obaveze obavljati od kuće, kao i da će se poslu vratiti posle Uskrsa. Zapravo, njen povratak dužnosti biće u skladu sa preporukama lekara. Sa time će plan obaveza uskladiti i Vilijam koji je ubrzo nakon vesti da je nejgoav supruga operisana, odložio brojne dužnosti. U brizi oko dece pomagaće mu dugogodišnaj dadilja, kao i roditelji princeze od Velsa Kerol i Majkl Midlton.

Kejt Midlton
foto: Chown Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa druge strane, Čarls III oporavljaće se mesec dana, kao se očekuje. Kralj se juče pojavio ispred bolnice sa suprugom Kamilom, Kejt je bila tajanstvenija kao sve vreme tokom duple zdravstvene krize na dvoru. Pretpostavlja se da je bolnicu napustila u 11 sati i da je sa suprugom Vilijamom kroz privatan izlaz otišla kući.

Neki njenu tajanstvenost tumače kao njenu želju da zaštiti decu i sačuva medicinske podatke u tajnosti, ali neki i kao znak da se radi o nečemu ozbiljnijem.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:03

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track