"BILA SI ANĐEO NA ZEMLJI" Potresne reči Žizel Bundšen nakon SMRTI MAJKE: Manekenka se oprostila od nje BOLNOM OBJAVOM (FOTO)
Foto: Instagram/gisele

IZGUBILA BITKU PROTIV RAKA

"BILA SI ANĐEO NA ZEMLJI" Potresne reči Žizel Bundšen nakon SMRTI MAJKE: Manekenka se oprostila od nje BOLNOM OBJAVOM (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Žizel Bundšen oprostila se od majke potresnom objavom na Instagramu, nakon što je Vania Nonenmaher preminula u 75. godini nakon borbe s rakom.

"Voljena mama, boli me spoznaja da više neću moći da te zagrlim, ali znam da ćeš uvek paziti na nas. Bila si anđeo na Zemlji, uvek si pomagala svima oko sebe. Jako sam zahvalna što sam tvoja ćerka i što sam učila od tebe. Hvala ti što si najbolji uzor ljubavi, snage, saosećanja, hrabrosti i milosti", napisala je manekenka uz porodične fotografije na kojima je i njena majka, te dodala:

"Zauvek ću negovati lepe uspomene koje smo delile i živeću prema vrednostima kojima si me naučila. Živećeš zauvek kroz mnoge živote koje si dotakla. Hvala ti što si mi dala pet najboljih prijatelja za ceo život. Tvoja ljubav će nas uvek voditi. Videću te u svojim snovima. Volim te", dodala je.

Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Osim 43-godišnjeg supermodela, Nonenmaher je imala još pet ćerki - Žiselinu bliznakinju Patriciju i njene sestre Rafaelu, Gracijelu, Gabrijelu i Rakel. Bundšen je često delila fotografije i uspomene na svoju majku na društvenim mrežama.

Podsetimo, Vania Nonenmaher, majka manekenke Žizel Bundšen, preminula je u 75. godini nakon borbe s rakom, a nedavno je završila u bolnici Moinhos de Vento u Porto Alegreu. Bolnica je objavila saopštenje u kojem stoji da je Nonenmaher umrla od raka.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track