OTKRIVENA TAJNA MALOG CRNOG ROKOVNIKA HJUA HEFNERA: Svakog dana je beležio ŠOK GADOSTI, njegova udovica sve obelodanila
Foto: Profimedia

sve je otkrila njegova udovica

OTKRIVENA TAJNA MALOG CRNOG ROKOVNIKA HJUA HEFNERA: Svakog dana je beležio ŠOK GADOSTI, njegova udovica sve obelodanila

Pop kultura -

Hju Hefner se navodno "tresao od nervoze" u svom čuvenom crvenom ogrtaču kada je procurio ukraden seks snimak Pamele Anderson i Tomija Lija. Tvrdnju je u svojim novim memoarima iznela Kristal Hefner, njegova treća i poslednja supruga.

- Hju Hefner mi je rekao da je snimao svakakve stvari u svojoj spavaćoj sobi. Ali kada je snimak Pam i Tomija Lija izašao u javnost, to ga je uplašilo jer je naterao svog čuvara da sve njegove snimke baci u okean - ispričala je za "Fox News Digital" Kristal, koja je od osnivača "Plejboja" bila mlađa 60 godina.

Hju Hefner, Kristal Hefner
foto: Profimedia

Ona je u knjizi to objasnila detaljnije, istakavši da je njen suprug nosio kameru za jednokratnu upotrebu gde god da je išao, ohrabrujući devojke i modele koje su želele da pristupe ozloglašenoj Plejboj vili da mu provokativno poziraju.

- Mnoge devojke su to i uradile, a ja sam gledala kako se te kamere pune inkriminišućim slikama - rolnama i rolnama koje su mogle da posluže kao materijal za potencijalne ucene, ako bi poželeo tako da ih iskoristi. Takođe, imao je malu crnu svesku u koju je zapisivao ime svake žene koja je ušla u spavaću sobu. Nedavno sam otkrila i male špijunske rupe sa obe strane velikog televizira koji se nalazio iznad podnožja kreveta, gde su mogle da se postave kamere - piše ova plavuša u memoarima.

Kristal je to priznala Hefneru, koji joj je ponosno odgovorio:

- Da, nekada sam mnogo snimao. Imao sam sate i sate video snimaka, na stotine toga. To je moja spavaća soba. Moja kuća. Ali, sve sam ih uništio posle onoga što se desilo Pameli i Tomiju.

Hju Hefner, Kristal Hefner
foto: Profimedia

Podsetimo, seks snimak slavne plavuše i njenog bivšeg muža, koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, postao je jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa tokom 90-ih. U javnost je dospeo tako što ga je ukrao električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a potom je ilegalno distribuiran.

Kristal je u svojim memoarima istakla i da su sve devojke u vili, pa i ona kao supruga, "bile samo za jednokratnu upotrebu". Otkrila je da je tokom njihovog braka ona bila zadužena da pronalazi "sveže devojke" koje bi im se pridružile u spavaćoj sobi i zabavama u vili.

- Rano sam shvatila da je seks deo moje uloge, ali mi je trebalo vremena da shvatim da Hefu nije stalo do toga šta neko drugi želi ili mu je potrebno. Radilo se samo o njegovim potrebama, a mi smo bile tu samo da im izađemo u susret. Žene su se uvek bacale na Hefa, tako da sam stalno morala da budem na oprezu i da u svakom trenutku izgledam najbolje što mogu kako ne bih bila zamenjena - napisala je između ostalog.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track