HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG NAŠE PESME ZA EVROVIZIJU! Napali pevačicu zbog želje da se takmiči za SRBIJU: Novi skandal trese region
Foto: Privatna arhiva/dashulyafedor, Shutterstock

srušiću sve predrasude u srbiji

HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG NAŠE PESME ZA EVROVIZIJU! Napali pevačicu zbog želje da se takmiči za SRBIJU: Novi skandal trese region

Pop kultura -

Nakon skandala koji je u Srbiji pokrenula pesma Anđele Ignjatović Breskvice "Gnezdo orlovo", Pesma za Evroviziju izazvala je pravi haos i u regionu. Pevačica Martina Vrbos, rođena Riječanka, prijavila se za izbor srpskog predstavnika i to je naišlo na negativne komentare u Hrvatskoj.

Martina je udata u Srbiji, ovde živi već 10 godina i ima naše državljastvo, stoga i pravo da učestvuje na ovom festivalu. Ona je rešena da predstavlja Srbiju u Malmeu, a i jedna je od favorita.

Nakon što je Javni servis izbacio listu takmičara, u susednoj Hrvatskoj podigla se prašina oko toga kako se Martina posrbila i hrvatsku Doru nije ni udostojila prijavom.

Revoltirana napadima iz Hrvatse, Martina Vrbos je za "Kurir" izjavila:

- Srbija je moja zemlja, a što se tiče Evrosonga, sad ću dati sve od sebe da pobedim i srušim sve predrasude o Srbiji koje se grade u bivšim jugoslovenskim republikama!

Martina Vrbos
foto: Ata images

Inače, Martina Vrbos učestvovaće u prvoj takmičarskoj večeri 27. februara samo 2 dana pre njenog rodjendana, kojeg slavi svake 4 godine.

(Kurir.rs/A.G)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track