SNIMAK VRELE AKCIJE SOFIJE VERGARE SA MUŠKARCEM PRIKOVAO POGLEDE ZA EKRAN: Tokom eksplicitne scene glumici SEVNULE GRUDI (FOTO)
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

NIKAD JE DO SADA NISTE OVAKVU VIDELI

SNIMAK VRELE AKCIJE SOFIJE VERGARE SA MUŠKARCEM PRIKOVAO POGLEDE ZA EKRAN: Tokom eksplicitne scene glumici SEVNULE GRUDI (FOTO)

Pop kultura -

Privukla je veliko interesovanje novim glumačkim poduhvatom, a stvari su postale još intrigantnije. Sofiji Vergari mnogi čestitaju na naslovnoj ulozi u mini- seriji "Griselda" koja je počela da se emituje na Netfliksu 25. januara. Priča se sastoji od šest epizoda, predstavlja spoj drame, kriminalističke i biografske serije. Kontroverzna tematika povukla je i lavinu kritika, a sada su objavljeni kadrovi koji prikazuju intiman život kokainske kume, čiji lik tumački kolumbijska glumica.

Sofija Vergara
foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Sofija Vergara u tim scenama obnažena ima intiman odnos sa muškarcem, a ključna slika dočarava jačinu strasti. Glumica koju zbog ove uloge zovu ženski Toni Soprano, igra Griseldu Blanko, narko- šeficu u kokainskoj trgovini drogom i podzemlju Mamija na Floridi osamdesedetih koja je poznatija kao "Kuma kokaina".

Sofija Vegara
foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Seriju je režirao Andres Bajs, producenti su Sofija Vergara i Erik Njuman, scenario potpisuju Dag Miro i Ingrid Eskajeda. Priča je dobila uglavnom pozitivne kritike - isto važi i za glumački zadatak holivudske zveze iz Kolumbije.

Sofija Vergara
foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Veoma je negativno reagovao sin Griselde Blanko koji je ovako prokomentarisao seriju, oštro kritikujući Vergaru i celokupan tim.

Griselda Blanko
foto: Vikipedia

Gledaoci prate ulazak Griselde Blanko u svet kriminala, a onda i raspad njenog bogastva usled sveopšte paranoje i izdaje, prikazuje se i raspad njenih prodilčnih veza nakon što je završila u zatvoru. Tada glavnu ulogu preuzima njen pomoćnik Rivi (Martin Rodrigez). U seriji igraju Alberto Gera (treći suprug glavne junakinje), Đulijana Ajden Martinez, Vanesa Ferlito i Kristijan Taapan.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track