OVO JE POSLEDNJA ŽELJA "KRALJA INSTAGRAMA" POZNATOG PO "GOLIM ŽURKAMA" I ORGIJAMA: Upravo je pokazao novi nivo BAHATOSTI
Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

OBOGATIO SE IGRAJUĆI POKER

OVO JE POSLEDNJA ŽELJA "KRALJA INSTAGRAMA" POZNATOG PO "GOLIM ŽURKAMA" I ORGIJAMA: Upravo je pokazao novi nivo BAHATOSTI

Pop kultura -

Dan Bilzerian sam je sebe nazvao "kraljem Instagrama", Plejbojem i novim Hjuom Hefnerom, koji je svoje bogatstvo stekao kao profesionalni igrač pokera. Sada je otkrio u razgovoru za LADBible kako mu je ostala jedna životna želja. Priznao je da ima sve, ali želi da postane milijarder.

"Želim da postanem milijarder. To je moja poslednja želja", rekao je, pa dodao da se tu ne radi o novcu.

"Ne radi se zapravo o novcu. Doneću neku promenu u svoj život. Zapravo, jedna od stvari koje želim da uradim ako postanem milijarder jeste da idem da radim u Walmart na šest meseci, živim u je*enom stanu i da se potpuno resetujem. Nameravam to da uradim već neko vreme. To je poslednja planina na koju želim da se popnem", zaključio je.

Podsetimo, veliku slavu ovaj milioner dobio je 2013. godine, kad je na televiziji prikazana scena iz kasina u Las Vegasu na kojoj je on bio za stolom okružen desetinama lepotica.

On je prvak u pokeru koji vredi 100 miliona dolara i vodi razuzdan životni stil. Ima imanja u Las Vegasu, Los Anđelesu i San Dijegu. Dan ide stopama svog oca, Pola Bilzeriana, koji je preuzeo kompanije "Singer" i "Hammermill Paper Company" i do svoje 36. godine već imao 40 miliona dolara. Dan se prvo prijavio u mornaricu i bio je na obuci za specijalne odrede. Nakon prve nedelje bio je izbačen zbog prekršaja.

"To je verovatno najbrutalnija vojna obuka na svetu, slomio sam i nogu", ispričao je o tome Bilzerian. Zbog upornosti trudio se da završi obuku sa slomljenom nogom, što je rezultiralo zdravstvenim problemima i time da od 22. godine života ima 60-procentni invaliditet.

Nakon toga učio je na Univerzitetu na Floridi, gde je studirao preduzetništvo i kriminalistiku. Tokom studija počeo je da se kocka, ali mu je loše išlo. Jednom je ispričao kako je morao da bankrotira da bi počeo da poštuje novac.

Prodao je oružje za 750 dolara i s tim novcem se kockao četiri dana na brodovima i pretvorio taj iznos u 10 000 dolara. Potom ga je u Vegasu za tri nedelje pretvorio u 187.000 dolara.

"Bilo je nedelja kada bih osvojio i po 90.000 dolara i pomislio šta ja uopšte radim na fakultetu", prisetio se.

Njegov Instagram prepun je fotografija zgodnih polugolih devojaka. Javnosti su poznate i njegove "gole zabave" na kojima orgija s manekenkama i modelima. Poznato je da je u nekim situacijama bio nasilan prema njima, što je više puta opravdavao.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:32

Italijanski milioner Đanluka ponovo u Beogradu na vakcinaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja