BIVŠI JU JE VARAO PRED OČIMA CELOG SVETA, A LJUBAV SVOG ŽIVOTA IZGUBILA JE NA TRAGIČAN NAČIN: Vole je svi, a ona pati kao niko
Foto: Profimedia

I DALJE SE OPORAVLJA OD BOLNOG GUBITKA

BIVŠI JU JE VARAO PRED OČIMA CELOG SVETA, A LJUBAV SVOG ŽIVOTA IZGUBILA JE NA TRAGIČAN NAČIN: Vole je svi, a ona pati kao niko

Pop kultura -

Sandra Bulok jedna je od najpoznatijih holivudskih glumica, a prošle godine našla se u centru medijske pažnji nakon tužne smrti njenog dugogodišnjeg partnera Brajana Rendala u 57. godini. Naime, fotograf je preminuo od posledica amiotrofične lateralne skleroze, zbog koje mu je bio oneseposobljen govor, gutanje, hodanje, ali i disanje.

Pet meseci nakon njegove smrti Bulok je prosula Brajanov pepeo u reku Snake River u Vajomingu, a njena sestra podelila je emotivni video.

Pre nego što je pronašla sreću s Brajanom, Sandra je prošla kroz turbulentan razvod s motorističkim mogulom Džesijem Džejmsom. Upoznali su se zahvaljujući njenom kumčetu, koji je očajnički hteo da upozna voditelja emisije 'Monster Garage', piše Stil. Sudbonosno da izrekli su 2005., a četiri godine kasnije Sandra je s Džejmsom ušla u bitku za starateljstvo nad njegovom ćerkom koju je dobio s bivšom suprugom Džejni Lindemulder. Par je zatim dobio potpuno starateljstvo.

Sandra Bulok, Brajan Rendal
foto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

Tada su počele i spekulacije da pokušavaju da dobiju zajedničko dete, a sve se promenilo u martu 2010. i to samo osam dana nakon što je Bulok osvojila Oskara. Naime, Džesi je javno priznao da joj je bio neveran. Par se razveo, a Džesi se prijavio na rehabilitaciju.

Sandra Bulok
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica nije postala majka biološkim putem pa je 2010. usvojila prvo dete, a 2015. drugo.

"Moja porodica je mešana i raznolika, luda, puna ljubavi i razumevanja. To je porodica", izjavila je jednom prilikom. Njena deca su Brajana zvala tatom, a glumica se trenutno oporavlja od bolnog gubitka.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

05:36

RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track