OD BIZARNOSTI DO HORORA, ALI BUKVALNO: Kanje Vest došao na utakmicu sina maskiran u UBICU IZ KULTNOG FILMA i svi su ZGROŽENI
Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA

OD BIZARNOSTI DO HORORA, ALI BUKVALNO: Kanje Vest došao na utakmicu sina maskiran u UBICU IZ KULTNOG FILMA i svi su ZGROŽENI

Pop kultura -

Kanje Vest sigurno je jako uzbuđen kad je Noć veštica, zaključili su ironično u Page Sixu, nakon što su osvanule reperove fotografije snimljene na košarkaškoj utakmici njegovog osmogodišnjeg sina Seinta u Los Anđelesu.

Sve se odvijalo u petak, a Vest je osvanuo s belom hokejaškom maskom na licu, onom koju nose vratari, ali i koja veoma podseća na onu koju je nosio ubica Džejson Vorhis iz horor filma "Petak 13.".

Kanje Vest
foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored maske, 46-godišnji muzičar se obukao u crno - crnu kožnu jaknu, crne "isprane" farmerice, crne čizme, ali i gumene rukavice, što je dodatno doprinelo jezivom utisku. Ova maska očito mu se toliko svidela da se pojavio s njom i na drugim događajima. Nešto ranije ove nedelje, Vest se pojavio s istom maskom tokom nastupa u Orlandu na turneji Travisa Skota "Circus Maximus Tour", gde je izveo šest pesama.

Kanje Vest
foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre toga, otac četvoro dece prekrio je lice tokom porodične večere u Nobu Malibu. Dobitnik Gremija nosio je crnu, providnu masku koja mu je pokrivala celu glavu tokom tog izlaska. Pridružili su mu se bivša supruga Kim Kardašijan, njihova ćerka Nort (10), njena sestrična Penelope Disik (11) i drugi. Vest je napustio restoran i viđen je kako se odvozi u svom luksuznom vozilu još uvek maskiran. Hitmejker već godinama rado nosi modne maske, a one postaju sve bizarnije, pa su tako mnogi komentarisali da tako se pojavljujući na utakmicama, ne čini dobro svom sinu.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track