DUA LIPA NA CRVENOM TEPIHU S DEKOLTEOM DO PUPKA, A NA SCENI OTIŠLA KORAK DALJE: Priredila "prljavi ples", pa izvisila za nagradu
Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

NIJE JOJ POMOGAO NI VRELI PERFORMANS

DUA LIPA NA CRVENOM TEPIHU S DEKOLTEOM DO PUPKA, A NA SCENI OTIŠLA KORAK DALJE: Priredila "prljavi ples", pa izvisila za nagradu

Pop kultura -

Pevačica albanskog porekla Dua Lipa koja je više puta uspela da razbesni javnost svojom otvorenom nenaklonošću prema Srbima, provokacijama i kontorverznim izjavama vezanih za Kosovo i Metohiju, otvorila je "Gremi" , čuvenu muzučku dodelu nagrada.

Na bini u Los Anđelesu pojavila u kožnom crnom kostimu u kojem je izvela otvarajući performans. Tračice, kožni kaiševi, duboke crne čizme, kao i bodi koji je otkrivao previše isticali su se u prvi plan, podsetivši neke na kostim striptiz igračica.

Dua Lipa
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

S druge strane, na samu dodelu, pre početka nastupa, došla je u dugačkoj sivoj haljini od materijala koji je podsećao na krljušti. Haljina je imala duboki "ve" izrez dok su grudi došle do izražaja. Naravno nije nosila grudnjak… Ono što je pristunima takođe zapalo za oko jeste upečatljiva ogrlica koja je bila u obliku dve ribe.U pitanju je nakit poznate kuće "Tifani" na kojoj se nalazi narandžasti safir od preko 23 karata. Ručno rađena ogrlica od platine i 18k zlata na sebi je imala i safire, rubelite i dijamante.

Dua Lipa
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Kada je u pitanju Dua Lipa, njena pesma "Dance the Night" iz Barbi filma je nominovana za pesmu godine i najbolju pesmu pisanu za vizuelne medije, ali ipak nije osvojila nagrade.

(Kurir.rs/Mondo/T.B.)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja