MILAN MARIĆ OPALIO NARODNJAK I IGRA SVE U 16 Koreografija kida, snimak je HIT! Međutim, ubrzo je usledila TUŽNA SLIKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

faca

MILAN MARIĆ OPALIO NARODNJAK I IGRA SVE U 16 Koreografija kida, snimak je HIT! Međutim, ubrzo je usledila TUŽNA SLIKA! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Milan Marić zabavlja svoje pratioce putem Instagram priča i stalno objavljuje snimke iz automobila gde igra uz muziku.

Milan Marić
foto: Printscreen/instagram

Ovog puta je u pitanju pesma "Mahinalno" Viki Miljković, a glumac je napravio zanimljivu koreografiju, a oni malo upućeniji bi rekli da voguje.

Milan je bio dobro raspoložen, što se i vidi na snimku, da bi samo nekoliko sati kasnije podelio fotku posle predstave "Edip" u kojoj glumi, a koja je veoma teška i zahtevna, što se može videti na glumčevom licu. Deluje tužno i iscrpljeno, skoro kao da je plakao...

- "Edip" je nešto što se, kako kažu ove starije kolege, desi jednom ili nijednom i potpuno mogu da ih razumem. Stvarno je poseban osećaj i neizmerno sam srećan zbog te predstave - rekao je u intervjuu za Kurir.

Milan Marić
foto: Printscreen/instagram

Gluamc se osvrnuo na prošlu godinu i rekao da je bila "mučna i teška".

- 2023. godina je bila svakakva, samo laka i jednostavna nije bila. I mučna i teška i na momente lepa, pa onda sve ukrug iz početka, neverovatno izazovna godina. Svašta se i izdogađalo u njoj i mislim da svi možemo da se složimo da je bila poprilično teška. Ukoliko bih pričao isključivo profesionalno, veoma sam srećan i zadovoljan zbog svega što sam uspeo u ovoj godini, ali nemoguće je da se distanciram i pričam samo o aspektu posla, jer u umetnosti se nama preliva iz onoga što živimo u ono što radimo. To je nerazdvojiv proces i sve okolo utiče na nas, na našu motivaciju, inspiraciju, emocije i, na kraju krajeva, i na rezultat. Tako ću utiske celokupne ove godine svesti u rečenicu koju sam najviše puta izgovorio tokom ovih dvanaest meseci, a to je: "Glavu gore, idemo dalje.", rekao je za Kurir.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track