U KAKVOM JE STANJU KRALJ ČARLS I HOĆE LI ABDICIRATI? Doktor Zoran Džamić i heraldičar Ljubodrag Grujić UPRAVO NA KURIR TV
Foto: Kurir TV, Shutterstock

redakcija

U KAKVOM JE STANJU KRALJ ČARLS I HOĆE LI ABDICIRATI? Doktor Zoran Džamić i heraldičar Ljubodrag Grujić UPRAVO NA KURIR TV

Pop kultura -

Nakon vesti da britanski kralj Čarls ima rak prostate, porastao je broj prijava građana Ujedinjenog Kraljevstva za preventivne preglede.

Ko bi mogao da zameni kralja u obavljanju dužnosti? Da li je realno očekivati njegovu abdikaciju? Koja se terapija primenjuje za rak prostate i zašto su važni redovni godišnji pregledi?

Ovo su teme jutarnjeg programa Redakcija, od 9.35 samo na Kurir televiziji.

Gosti voditeljke Olje Lazarević biće prof dr Zoran Džamić, direktor Klinike za urologiju Kliničkog centra Srbije i Ljubodrag Grujić, heraldičar.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:42

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track