NAKON VESTI DA ČARLS IMA RAK, HARIJU I MEGAN PRETI DA OSTANU BEZ DOMA U AMERICI: Njegova vila pod nadzorom zbog STRAŠNE oluje
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo šta se dešava

NAKON VESTI DA ČARLS IMA RAK, HARIJU I MEGAN PRETI DA OSTANU BEZ DOMA U AMERICI: Njegova vila pod nadzorom zbog STRAŠNE oluje

Pop kultura -

Ovih dana Kaliforniju je zahvatilo olujno vreme, a jaka kiša izazvala je klizišta, poplave i paralisala snabdevanje strujom. Nakon vesti da Čarls ima rak, stigla je i informacija da su ove poplave ugrozile i dom princa Harija.

Oluja je pogodila i područja Beverli Hilsa, Malibua i Montesita, gde mnoge poznate ličnosti žive u svojim višemilionskim vilama. Domovi zvezda kao što su princ Hari i Megan Markl, Džordž Kluni, Lejdi Gaga su u opasnosti od poplave.

Tokom dramatične operacije u ponedeljak ujutro, vatrogasci su spasili 16 ljudi u naselju Studio Citi, gde živi glumac Džordž Kluni. Džordž je kupio vilu vrednu 2,2 miliona dolara 1995. godine od pevača Stivija Niksa, člana grupe Flitvud Mek. Nedavno ju je renovirao.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vila vredna 14,65 miliona dolara u vlasništvu princa Harija i Megan takođe je u opasnosti od poplave. Njihov dom u Montesitu će neko vreme biti pod prismotrom.

Policija je pre nekoliko dana podelila snimak braon vode koja eksplodira sa ulice i pretvara je u 'reku'. Hari i Megan žive samo nekoliko ulica dalje. Obilne kiše pale su i u Malibuu, a ceo grad je dobio upozorenje na poplave, uključujući glumicu Hali Beri i pevačicu Lejdi Gagu.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

01:16

PAO GRAD VELIČINE BEJZBOL LOPTE, METEOROLOZI IZDALI ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE! Oluja odnela 4 života, zgrade sravnjene sa zemljom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track