SNIMAK SUSRETA ROSA I REJČEL POSLE 20 GODINA "ZAPALIO" SVET: Glumica ga DRSKO ISKULIRALA, ovako nešto odavno nije viđeno (VIDEO)
Foto: Profimedia

snimali reklamu

SNIMAK SUSRETA ROSA I REJČEL POSLE 20 GODINA "ZAPALIO" SVET: Glumica ga DRSKO ISKULIRALA, ovako nešto odavno nije viđeno (VIDEO)

Pop kultura -

Kada su se Rejčel Grin i Ros Geler iz kultnog sitkoma "Prijatelji" ponovo našli u istom kadru, gledaoci su doživeli pravi deža vi. Glumci su se okupili sjajnim povodom, a njihov razgovor nasmejao je sve, baš kao što su činili pre više decenija u nezaboravnoj seriji koja je dostigla planetarnu popularnost pa je postala omiljena i u našoj zemlji.

Rejčel Grin i Ros Geler odnosno Dženifer Aniston i Dejvid Švimer zvezde su nove reklame za predstojeći Super Bowl LVIII.

"Da li se znamo?", pita Dženifer Aniston Švimera koji je pokušao da je zagrli nakon što ju je ugledao na holivudskom setu. Zbunjeni glumac podsetio ju je da su radili zajedno 10 godina.

"I dalje se ne sećaš?", kaže joj. Ona se "ne seća", ali zato odlazi od njega i sama sebi govori: "Mrzim ovaj grad. Kao da bih mogla da zaboraviti 10 godina svog života".

Rejčel i Ros
foto: Printskrin Instagram

Publika sigurno nije zaboravila CBS sitkom koji se premijerno emitovao od 1994. do 2004. pa doživeo brojne reprize.

Super Bowl LVIII najavljuju i glavni izvođač Ašer, muzičar Dželi Rol kao i Viktorija i Dejvid Bekam. Finale Nacionalnog prvenstva američkog fudbala biće 11. februara u Nevadi.

Očekuje se miks sportskog i muzičkog spektakla kao godinama unazad. Ašer nastupa nakon prošlogodišnjeg šoua Rijane u Arizoni, kada je pevačica objavila da je drugi put trudna.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track