MEGAN MARKL RAZBESNELA SVETSKU JAVNOST USRED KRALJEVE BORBE S RAKOM: Fotografi je uhvatili kad se nije nadala, evo šta je uradila
Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BILA SUPER RASPOLOŽENA

MEGAN MARKL RAZBESNELA SVETSKU JAVNOST USRED KRALJEVE BORBE S RAKOM: Fotografi je uhvatili kad se nije nadala, evo šta je uradila

Pop kultura -

Megan Markl viđena je prvi put u javnosti otkako je princ Hari "pojurio" da se sretne sa ocem, kraljem Čarlsom koji je nedavno saznao da boluje od raka.

Vojvotkinja od Saseksa uhvaćena je u prilično dobrom raspoloženju, sa razvučenim osmehom, dok je vozila ka svojoj vili u Montesitu vrednoj 14 miliona dolara.

Megan je delovala opušteno iza volana svog Rendž Rovera, noseći kačket i ogromne crne naočare.

Njeno javno pojavljivanje u sredu je ujedno bilo i prvo otkako je Hari fotografisan kako se sprema za let u London kako bi posetio bolesnog oca.

Da podsetimo, princ je odleteo u Englesku odmah nakon što ga je kralj lično nazvao i saopštio mu tužne vesti o teškoj bolesti. Kako strani mediji navode, Hari se zadržao svega 45 minuta sa engleskim monarhom.

Harijeva poseta nije uključivala i susret sa otuđenim bratom, Vilijamom niti sa njegovom suprugom, Kejt Midlton koja se trenutno oporavlja od operacije abdomena.

Princ Hari
foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vojvoda od Saseksa, kako navode strani mediji, došao je da vidi oca nešto posle 14 časova, da bi se već vratio u Los Anđeles u sredu uveče.

U Velikoj Britaniji, Hari je boravio bez prisustva svoje supruge Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčija i Lilibet.

princ Hari
foto: KarlLarsenPRphotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otac i sin imali su "vrlo kratak" susret nakon kojeg se kralj sa kraljicom Kamilom potom uputio u Bakingemsku palatau gde ih je sačekao helikopter za Sandrigem.

Kralj Čarls, Krunisanje, krunisanje kralja Čarlsa, kruna
foto: AP/Toby Melville

Da podsetimo, princ Hari odlučio je da se odsupi od svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine i od tada su njegovi odnosi sa ocem i starijim bratom potpuno narušeni.

princ Vilijam
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Iako su se mnogi nadali da će do istorijskog pomirenja između zavađene braće doći i da će ih očeva bolest zbližiti, do toga, nažalost, nije došlo.

(Kurir.rs/Daily mail/T.B.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track