CEO SVET PRATI SVAKI KAMILIN POKRET: Prošli su kroz sve nevolje zajedno, a sada će se videti NAJVAŽNIJA OSOBINA kraljice supruge
Foto: WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

možda niste znali

CEO SVET PRATI SVAKI KAMILIN POKRET: Prošli su kroz sve nevolje zajedno, a sada će se videti NAJVAŽNIJA OSOBINA kraljice supruge

Pop kultura -

Vest da je kralju Čarlsu otkriven karcinom je obišla planetu, a mnogi su odmah uperili poglede u kraljicu suprugu Kamilu. Njih dvoje su zajedno prošli kroz mnoge nevolje, pa se i sada svi nadaju da će bračni par izaći na kraj sa zdravstvenom krizom.

kralj Čarls
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Njih dvoje vezuju prijateljstvo, ljubav i poštovanje", kaže jedan blizak prijatelj, "mada su njih dvoje toliko različiti."

Prema rečima Anabel Eliot, Kamiline sestre, kralj i kraljica su "kao jin i jang, ali su zajedno odličan tim".

Malo ko je očekivao da će se njihova ljubav završiti brakom, ali će njih dvoje sledeće godine slaviti čak 20. godišnjicu.

"Njen pristup će sigurno biti smiren i pragmatičan i svakako će zahtevati da bude uz muža u svakom trenutku", uverena je Rebeka Ingliš, koja decenijama prati kraljevsku porodicu za Dejli Mejl.

kralj Čarls, kraljica Kamila
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona otkriva da je upravo Kamila bila uz Čarlsa kad se vratio iz bolnice. Ona će biti uz njega u domu gde će dobijate terapiju. Veoma je zabrinuta, naravno, ali planira da nastavi i sa svojim obavezama.

"Ona je kao kremen kamen", kaže jedan prijatelj.

Rebeka podseća da je u prvim danima njihovog braka Čarls bio taj koji se postavljao zaštitnički prema Kamili. Kad su krenuli na prvu turneju po Americi 2005. godine, novinari su bili prisutni u avionu.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

"Znao je da se ona panično plaši letenja pa ju je, kad su naleteli na jake turbulencije, pred svima uhvatio za ruku da je smiri", seća se Rebeka.

"Dragi, molim te nemoj da me stežeš toliko jako", kazala je Kamila Čarlsu, a ovaj detalj je ostao zabeležen kao retka nežnost viđena u javnosti.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njih dvoje dele ista interesovanja - vole prirodu, pse, duge šetnje. Naročito je bilo važno što Kamila zna kad da mužu ostavi dosta prostora i vremena za njegove lične potrebe. Sada je ponovo tu, kao čvrsti oslonac i svi se nadaju da će doprineti njegovom ozdravljenju i oporavku.

(Kurir.rs/LepaiSrećna)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track