NAJLEPŠI STANOVI I KUĆE POZNATIH SRPKINJA: Evo u kakvom luksuzu uživaju najpopularnije dame sa naše scene! Sve su uredile po želji
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

FOTO

NAJLEPŠI STANOVI I KUĆE POZNATIH SRPKINJA: Evo u kakvom luksuzu uživaju najpopularnije dame sa naše scene! Sve su uredile po želji

Pop kultura -

Kada se svetla reflektora ugase, žene sa javne scene uživaju u mirnom ambijentu svojih domova gde sa članovima porodice dele dragocene trenutke. One dosta truda ulažu u uređenje enterijera, a ovo su pet najlepših domova naših poznatih dama koji su zaista stvoreni za uživanje.

Jelena Gavrilović

Popularna srpska glumica Jelena Gavrilović već nekoliko godina živi u luksuznom domu sa svojim verenikom Dariom, u Beogradu na vodi.

Unutrašnjost stana već na prvi pogled liči na prizore koje viđamo u magazinima, a kako uživa u svom domu Jelena je u više navrata delila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Tako smo jednom prilikom mogli da vidimo kako se baškari u udobnom kauču, okružena zanimljivim detaljima poput zlatne lampe i interesantnih slika na zidu.

Ceo prostor glumica je oplemenila plavom foteljom koja svemu daje posebnu draž.

Trpezarija je u modernim zemljanim, sivim i zlatnim tonovima. Spavaća soba je prozračna, svetla, sva u prozorima i opuštajućim bež nijansama.

Jednom prilikom je podelila i fotografiju iz kreveta gde se vidi kako uživa u ispijanju kafe i čitanju knjige. Verujemo da u ovom delu svog kutka glumica uči tekstove za svoje glumačke poduhvate, kao i za muzičke nastupe na kojima je u poslednje vreme dosta angažovana.

Na terasi Jelena voli da pije kafu, relaksira se i vežba, na velikoj visini, uz pogled koji puca na reku.

Sjajan način za obnavljanje energije i oslobađanje od stresa.

Marija Kilibarda

Mnogima omiljena srpska voditeljka Marija Kilibarda živi sa partnerom Branislavom Vučelićem u ušuškanoj domu u prelepom delu Beograda.

Njen dom je opremljen mladalački, a zidove krasi mnoštvo slika.

Ceo stan je u svetlim tonovima, te su tepisi i nameštaj, kao i zidovi, uglavnom u belim nijansama.

U dnevnoj sobi nalazi se ogromna ugaona garnitura, kao i kutak za čitanje – velika fotelja tik uz prozor, a police i stočići sa brojnim knjigama nalaze se skoro u svakom ćošku. Marija je velika ljubiteljka cveća, što se može i videti na svakom koraku.

Voditeljka s vremena na vreme na Instagramu podeli trenutke iz svog doma, a pažnju fanova privukla je i kuhinja sa modernim, marokanskim pločicama.

Kako Marija redovno praktikuje jogu, zbog koje ima sjajnu figuru, na jednom od storija mogla se videti pastelna fotelja, ali i neobični metalni ukrasi na zidu.

Kao vatrena navijačica Partizana ne čudi što je na zid postavila crno-bele fotografije kao i motivacione poruke, a pored njih voditeljka poseduje i dosta uramljenih fotografija sebe i bližnjih.

Kilibarda u svom stanu, u slobodno vreme, obožava da ugosti bliske prijatelje, sa kojima uživa u gledanju fudbalskih i košarkaših utakmica svog omiljenog kluba. Ali i da vežba jogu.

Lidija Vukićević

Dom glumice Lidije Vukićević je na Bežanijskoj kosi, a svoj kutak uredila je po svojoj meri.

Na Instagramu je najviše objavljivala fotografije kraj kamina, gde čita knjige i greje se tokom zime.

Očigledno je da je glumica veliki obožavalac umetnosti, s obzirom na to da zidove njene dnevne sobe krasi mnoštvo umetničkih slika.

Boje koje dominiraju u njenom stanu su kapućino, krem i boja peska.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Lidija poseduje i klavir, a poznata je kao velika vernica, pa ima dosta ikona, ali i sliku pokojnog patrijarha Pavla.

Nataša Bekvalac

Pop pevačica Nataša Bekvalac sa svojim ćerkama Hanom i Katjom živi u luksuznom stanu na Dedinju, koji je radio arhitekta Filip Rašković.

On je svojevremeno ispričao za Zadovoljnu da se potpuno prepustio svojoj slobodi u dizajnu, te je Natašinu želju da prostor bude ženstven i nežan pretvorio u delo. Harmoničan dom ispunjen je neobičnim detaljima, a dominira skandinavski sveden i pročišćen dizajn.

- Birali smo materijale tako da što manje ‘opterete’ prostor, a inspiraciju za dizajn nalazim u prirodi i emociji koju proroda budi u nama. Upravo tu emociju smo preneli u zatvoren prostor i stvorili pravu oazu mira - objašnjava on.

U projektu preovlađuje nameštaj danskog brenda FermLiving, čija estetika Nataši jako prija, otkriva Rašković. Većina ostalih komada je dizajnirana i izrađena posebno za ovaj prostor.

Dnevna soba ima „ušukanu“ atmosferu, ali i eleganciju koju su doneli nežni geometrijski oblici rasvete i zidnih detalja.

- Iza sofe je postavljena zidna obloga od gipsa, minimalne dubine da se izvede dobijena forma, tako da ne zauzima previše prostora. Na slobodnom kraju je postavljeno i skriveno dekorativno osvetljenje koje u večernjim satima daje poseban ambijent stanu - pričao nam je tada Filip.

Seka Aleksić

Folk pevačica Seka Aleksić je svoje porodično gnezdo svila nadomak Beograda – u Staroj Pazovi. U raskošnoj vili od 450 kvadrata koju je sagradila pre nekoliko godina živi sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom.

Na placu površine 100 ari koji je ograđen visokim belim zidovima, pevačica je napravila pravi moderni dvorac za sebe i svoju porodicu.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika trpezarija i kupatilo.

Na spratu se nalaze dve sobe i pevačicin prostrani garderober, a kako su domaći mediji pisali, tu je i prostrano kupatilo od 40 kvadratnih metara.

Ceo prostor je uredila i ispunila toplim nijansama, te se najviše primećuju bež, crna i braon boja.

Prema delićima u koje možemo da zavirimo putem društvenih mreža, Seka veoma voli drveni nameštaj, a na zidovima u trpezariji možemo da vidimo dosta ikona.

Ali to nije sve, pored kuće, pevačica uživa u pravoj idili te u ogromnom dvorištu ima i bazen, ležaljke i tropsku oazu koju je napravila zahvaljujući brojnim biljkama i palmama, kao i igralište za njene mališane.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

00:36

Didi Džej i ove godine urasila dom skupim novogodišnjim ukrasima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track