KRALJ ČARLS POSETIO MESTO NA KOM JE BIO PRE NEGO ŠTO JE SAZNAO DIJAGNOZU: Posle operacije odlazak tamo mnogi videli kao DOBAR ZNAK
Foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO

KRALJ ČARLS POSETIO MESTO NA KOM JE BIO PRE NEGO ŠTO JE SAZNAO DIJAGNOZU: Posle operacije odlazak tamo mnogi videli kao DOBAR ZNAK

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls nalazi se na imanju u Sandringemu gde je nastavljeno lečenje. Monarh koji vodi bitku sa rakom pojavio se juče ispred crkve Svete Marije Magdalene, gde je viđen i dan pre nego što je Bakingemska palata saopštila novosti o njegovm zdravstvenom stanju. Nakon toga boravio je u Lonodnu dge se desio i njegov susret sa mlađim sinom, princom Čarlsom, da bi se ubrzo nakon toga vratio u Norfolk.

Čarls III bio je na službi u crkvi sa suprugom kraljicom Kamilom, koja je kako su i izvori potvrdili, njegova snažna podrška. Sa osmehom na licu pozdravili su fotografe, i građane koji su došli da ih javno podrže.

kralj Čarls
foto: Louis Wood / News Licensing / Profimedia

Prethodno pojavljivanje Čarlsa III u trenutku kada se još nije znala nova dijagnoza, tumačilo se kao pozitivan iskorak, a onda se za 24 sata situacija promenila.

Njegov jučeršanji dolazak u ckrvu koja ima važno mesto za britansku kraljevsku porodicu, tu se se, između ostalih, kršaila deca Kejt Midlton i princa Vilijama, Šarlot, Džordž i Luj, jeste prvi dolazak na službu nakon objave da se britanski kralj bori sa kancerom.

Čarls je prošle nedelje viđen u Sandrigemu, u vožnji oko imanja, kada mu susret sa paparacima nije nimalo lako pao.

kralj Čarls
foto: Louis Wood / News Licensing / Profimedia

Sin Elizabete Druge i princa Filipa imao je pre dve nedelje operaciju zbog benignog povećanje prostate. Dok je boravio u bolnici u Londonu, saznala se druga dijagnoza. Odlučeno je da će obavljati određene dužnosti i da će mu u tome pomagati supruga, deo obaveza prenelo se na princa Vilijama, princezu Anu, vojvotkinju i vojvodu od Edinburga.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:33

IZJAVA DUGOGODIŠNJEG ZAVNISNIKA KOCKANJA: Ovako sam uspeo da prevaziđem bolest! Godišnje se za pomoć prijavi do 200 ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track