SLAVNA PEVAČICA POPILA NOKAUT NA TRIBINAMA: U opštoj histeriji izvukla DEBLJI KRAJ, a snimak obilazi planetu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

SVI SE ZABRINULI

SLAVNA PEVAČICA POPILA NOKAUT NA TRIBINAMA: U opštoj histeriji izvukla DEBLJI KRAJ, a snimak obilazi planetu (VIDEO)

Pop kultura -

Igrači Kanzas Siti Čifsa odbranili su titulu NFL prvaka nakon što su u finalu doigravanja američke profesionalne lige u američkom fudbalu, Superboulu u Las Vegasu, savladali San Francisco 49-erse.

S tribina je svog dečka, Travisa Kelsija, igrača Čifsa, bodrila njegova devojka, pop zvezda TTejlor Svift, kojoj su se u loži pridružile koleginice Lana Del Rej i Ajs Spajs, kao i glumica Blejk Lajvli. A dok su slavile pobedu Čifsa, jedna od njih se i nije dobro provela.

Naime, tokom razuzdanog slavlja Lanu Del Rej su prijateljice nokautirale, a snimci tog trenutka preplavili su društvene mreže.

"Može li neko da proveri da li je Lana Del Rej OK", "Neka neko pomogne Lani Del Rej", "Spasite Lanu Del Rej", neki su od brojnih komentara s X-a, nekadašnjeg Tvitera.

Lanu je kasnije zagrljajima utešila Tejlor.

Inače, očekivalo se da će Kelsi na Superboulu zaprositi Svift, a kladionice su čak u ponudi imale i opklade da će par objaviti trudnoću.

Ništa od toga se nije dogodilo, ali zato su obožavatelje počastili sočnim poljupcima nakon pobede Čifsa, a te fotografije su obišle svet.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track