"I OVO JE PRIMER DEVOJČICAMA?!" Najuticajnija žena na svetu razočarala MILIONE! Ono što je uradila na tribinama ZGROZILO fanove
Foto: X/MySportsUpdate

KRITIKE

"I OVO JE PRIMER DEVOJČICAMA?!" Najuticajnija žena na svetu razočarala MILIONE! Ono što je uradila na tribinama ZGROZILO fanove

Pop kultura -

Tejlor Svift bila je glavna zvezda ovogodišnjeg Superboula. Nakon što je ekipa njenog dečka Travisa Kelsija pobedila rezultatom 25:22 u produžetku utakmice, Tejlor je izljubila Travisa, te je njihov poljubac nakon utakmice postao viralni hit. Viralna je postala i fora: "Tejlor Svift je osvojila Superboul".

A sada se širi video pop zvezde kako u jednom dahu ispija piće na stadionu Allegiant u Las Vegasu. "Tejlor Svift je upravo popila piće na eks", stoji u opisu snimka na X-u koji je za samo nekoliko sati prikupio više od 4m5 miliona pregleda.

"Lepo je videti da je ona poput normalnih ljudi", "Ona predstavlja sve nas", "Baš se zabavila", neki su od komentara.

Drugima je zasmetalo što "promoviše" alkohol. "Ovo nije dobar primer devojčicama", "Promovisanje alkohola 'super' će uticati na decu", pišu.

Inače, Svift je stigla u društvu prijateljica Blejk Lajvli i Ajs Spajs, a s tribina je navijala za svog dečka. U loži su bili i Kelsijevi roditelji i njegov brat Džejson sa suprugom Kajli, a pevačica je snimljena kako napeto prati utakmicu.

Podsetimo, ljubavna priča Svift i Kelsija postala je poznata javnosti u novembru prošle godine, a uoči Superboula pojavile su se glasine, pa čak i opklade da će Kelsi upravo tada zaprositi Svift. To se ipak nije dogodilo, ali par je imao razloga za slavlje.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:25

KOREOGRAFIJA DELIJA: Karte sa evropskih utakmica osvanule na severu Marakane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track