Najnovije vesti

VREME JE ZA UKLANJANJE DLAČICA: Pogledajte koji je način preporučljiv i bezbolan!
Foto: Frederic Cirou / Photo Alto / Profimedia

VREME JE ZA UKLANJANJE DLAČICA: Pogledajte koji je način preporučljiv i bezbolan!

Žena -

Kada dođe vreme da se pozabavite uklanjanjem dlačica, stalno razmišljate na koji način to da uradite. Ili se kasno setite pa nemate vremena da nađete termin u nekom salonu, ili se na kraju odlučite za brijač koji vašu kožu kratko vreme održava glatkom. Čak i ako sami koristite vosak, treba vam baš dosta vremena, a i to je ipak proces koji traje. Izbegnite sve ovo, jer vam preporučujemo Claviro depilator!

Hangar
foto: Promo

Claviro depilator koristi nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Ovaj depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni. Treba vam samo 5 minuta! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima, i to je to!

Hangar
foto: Promo

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja. 2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta! 3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože. 4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši.

Za savršeno glatku kožu poručite Claviro depilator OVDE! Možete i pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track