DOM DŽENIFER ANISTON I BREDA PITA I DANAS JE SINONIM ZA LUKSIZ: Više od 3 godine uređivali vilu, a prodata za 32,5 MILIONA DOLARA
Foto: COTT NELSON / AFP / Profimedia

FOTO

DOM DŽENIFER ANISTON I BREDA PITA I DANAS JE SINONIM ZA LUKSIZ: Više od 3 godine uređivali vilu, a prodata za 32,5 MILIONA DOLARA

Pop kultura -

Luksuzna vila u kojoj su živeli Bred Pit i Dženifer Aniston dok su bili u ljubavi još uvek se smatra za jedan od najlepših domova slavnih.

Dženifer Aniston, koja je proslavila 55. rođendan, je već decenijama mnogima jedna od omiljenih holivudskih glumica, a isto se može reći i za Breda Pita. Zato i ne čudi što se veliki broj onih koji prate dešavanja u svetskoj filmskoj i šoubiz industriji, još se setom seća vremena kada su oni bil par.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia

Bred i Dženifer stali su na lud kamen 2000. godine na bajkovitom venčanju u Malibuu. Naširoko se tada pisalo o toj svadbi, svim zvezdama koje su se našle na spisku pozvanih, kao i o svemu što se ticalo mladenaca. Nedugo nakon venčanja, Bred i Dženifer su se skućili u skupocenoj vili na Beverli Hilsu.

Zdanje u kome su tada živeli i danas važi za jedan od najslađih domova poznatih. Kuća je izgrađena u francuskom normandijskom daleke stilu 1934. godine i to za poznatog glumca Fredrika Marka, piše Biznis insajder. Prostire se na 12.000 kvadrata, a nalazi se u najelitnijem delu Los Anđelesa. Bred i Dženifer su više od tri godine sređivali vilu po svom ukusu.

1 / 7 Foto: Hilton&Hyland/ Hogan / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stari kuhinjski pod su zamenili sa mermernim grejanjem, napravili su bar, bioskop, teniski teren, kao i deo za goste.

Nakon razvoda 2005. godine, Anistonova i Pit su prodali kuću za 28 miliona dolara. Kasnije je na tržištu u jednom trenutku dostigla cenu od neverovatnih 56 miliona dolara, da bi 2020. godine bila prodata "skromnih" 32,5 miliona dolara.

(Kurir.rs/Glossy/A.G.)

Bonus video:

04:33

ZAKUCALA NA SOPSTVENA VRATA, A KAD SU SE OTVORILA DOŽIVELA JE ŠOK! Žena kojoj podstanar OTIMA stan NAPADNUTA na svom pragu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track