MEĐUNOŽJE POKRILA SAMO MINIJATURNIM PARČETOM METALA: Nakon skandala njenog muža na Gremiju, POKORILA INTERNET provokativnom slikom
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

MEĐUNOŽJE POKRILA SAMO MINIJATURNIM PARČETOM METALA: Nakon skandala njenog muža na Gremiju, POKORILA INTERNET provokativnom slikom

Pop kultura -

Kakav način da se objavi novi album! Doduše, Bijonse je i prethodno muzičko izdanje najavila više nego bombastičnim fotografijama pozirajući polunaga na konju. Da li zato što misli da ne treba menjati to pravilo ili zbog nečeg drugog, kraljica Bi i sada pozira na maksimalno provokativan način. Ova muzička zvezda ima još jedan manir - malo se primiri, neki čak i pomisle da se skroz povukla, a onda jednim potezom dokaže da joj nema ravne i da može da izazove pažnju kao retko ko.

Bijonse koja je noćas bila na Superboulu u Las Vegasu, gde su se pojavili i njen suprug Džej Zi i njihova ćerkica Blu Ajvi Karter, promovisala je novi album Act II" iz dve kantri pesme “Texas Hold ’Em” i “16 Carriages”.

Bijonse
foto: Dani Raddi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena pevačica koja je porkelom iz Teksasa, voli da istakne svoje korene, čini to i načinom odevanja pa se na nedavno održanoj dodeli Gremi nagrada pojavila u kantri stilu, da bi njen muž potom održao poseban govor, a onda su skupa otišli sa gala događaja, pre kraja ceremonije.

I na novim fotografijama ima kantri elemenata poput kaubojskog šešira, ali je provokativnost zasenila sve ostalo. Bijonse je pozirala u mini-blejzeru, sa ogromnim metalim minđušama, u metalik brushlateru koji je nalik korsetu i sa minijaturnim metalik detaljem na intinoj zoni. Ovaj deo podseća dizajnom na srce, a više je otkrio nego prikrio.

Nastala je tako najizazovnija fotografija Bijonse, a kako je promocija albuma tek počela, tek se očekuju "šokovi". Na Instagramu govore da ne mogu da dođu do daha zbog ovih fotografija, kao i da više niko ne misli na Superboulu i glavnu zvezdu finala Naciopnalnog prvenstva u američkom fuidbalu Ašera zbog promocije koju je priredila Bi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:33

Ekskluzivni snimak Danijele Vranić nakon više od 10 godina pevačica uhvaćena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track