O JEDNOM TROŠKU ODRŽAO NASTUP KARIJERE I OŽENIO SE: Ašer dugogodišnjoj partnerki rekao DA, a stajlinzi su im bili JEDINSTVENI
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U LAS VEGASU

O JEDNOM TROŠKU ODRŽAO NASTUP KARIJERE I OŽENIO SE: Ašer dugogodišnjoj partnerki rekao DA, a stajlinzi su im bili JEDINSTVENI

Pop kultura -

Ašer i Dženifer Gojkočea zvanično su se venčali, samo nekoliko dana nakon što su dobili dozvolu za venčanje u Las Vegasu.

Nekoliko sati nakon što je u nedelju uveče pokrenuo glasine o braku dok je na zabavi povodom objavljivanja svog novog albuma u Cathédraleu pokazao zlatni prsten na levom prstu, izvor je za Daily Mail potvrdio da su u zakonskom braku. Nakon njegovog odličnog nastupa tokom poluvremena Superboula, 45-godišnji reper viđen je kako nosi zlatni venčani prsten na levoj ruci, što je odmah privuklo pažnju korisnika društvenih mreža.

Ašer, Dženifer Gojkoče
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tom je prilikom je obukao krzneni beli kaput preko potpuno crnog kompleta, dok je njegova dugogodišnja partnerka, 39-godišnja Dženifer, nosila belu bluzu otvorenih ramena i odgovarajuće pantalone. Oboje su nosili sunčane naočare i izgledali su kao da zaista uživaju u svojim prvim satima kao muž i žena.

Ranije ove nedelje, Daily Mail je ekskluzivno otkrio njihove planove da se venčaju u Las Vegasu. Naime, podaci pokazuju da je par dobio dozvolu za venčanje 8. februara, a odluku o venčanju je doneo nakon što su se savetovali sa svojom duhovnom savetnicom Ambom Kali Su.

Ašer, Ališa Kiz
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Prema glasinama, ceremonija venčanja biće intimna, a prisustvovaće samo bliski prijatelji i porodica. Zvezdi je ovo drugi brak - njegova prethodna supruga bila je modna dizajnerka Tameka Foster (53), s kojom ima sinove tinejdžere, Rejmonda V (16) i Nejvida Elija (15). Ašer također ima dvoje dece s Gojkočeom, trogodišnju ćerku Soverajn Bo i dvogodišnjeg sina Sajra Kastrela.

Inače, Ašerov nastup s gostima poput Ališe Kiz, Ludakrisa i Lil Džona trajao je oko 12 minuta, a potom su internet preplavili komentari na račun njegovog izgleda i nastupa. Mnogi su bili oduševljeni da je pevao uživo, a obožavateljke je posebno oduševio kad je skinuo majicu.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track