ŠTA JE SA SANDROM KOJA JE DEČKU OD 83 GODINE RODILA SINA ĐORĐA: Pelene menja i mužu i bebi, a zauzvrat dobila ostrvo i milione
Foto: Manuel Munoz, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

ŠTA JE SA SANDROM KOJA JE DEČKU OD 83 GODINE RODILA SINA ĐORĐA: Pelene menja i mužu i bebi, a zauzvrat dobila ostrvo i milione

Pop kultura -

Lepa manekenka Sandra Nilson prošle godine je rodila dete slavnom dizajneru Robertu Kavaliju, i od tada se nigde nije mogla videti.

Čuveni dizajner Roberto Kavali postao je otac po šesti put kada mu je dugogodišnja devojka, inače bivša švedska manekenka Sandra Nilson rodila sina Đorđa.

Ovo ime su odabrali kako bi odali čast ocu dizajnera kog su nacisti ubili tokom Drugog svetskog rata.

Roberto Kavali
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre nedelju dana baš ovde u Firenci, prelepa je i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što je došao na svet. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac koga su nacisti streljali u masakru u Kavrilji kada sam imao četiri godine", rekao je tada Roberto za magazin Novela 2000.

Nakon toga, 83-godišnji Kavali se nije oglašavao, niti se mogao videti u javnosti, kao ni lepa 38-godišnja Sandra. No, kako je zdravstveno stanje Kavalija veoma loše u poslednjih par godina, te je poznato da se teško kreće, ovako nešto ne čudi.

Sa druge strane, Sandra se takođe povukla u potpunu ilegalu nakon rođenja prvog deteta, te nije isključeno da većinu vremena provode upravo na ostrvu u Švedskoj koje joj je poklonio, a gde imaju potpunu privatnost, bez mogućnosti da ih paparaci snime.

Roberto Kavali
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvanične potvrde svakako nema, te nije poznato kakva je situacija u domu Kavalijevih. Jedini put kada se Nilsen oglasila, bilo je 15. decembra, kada je podelila njihovu staru fotografiju i čestitala svom "dečku" rođendan.

Mnogi se i dalje pitaju da li je Sandra zapravo bila trudna ili je beba došla na svet uz pomoć surogat majke, a i dalje ima onih koji su u šoku da vremešni dizajner uopšte i može da postane otac u tim godinama ako se uzme u obzir njegovo izrazito loše zdravstveno stanje.

Poslednji put kada su ga fotografisali paparaci bilo je u jednom restoranu 2021. godine, a tada već nije mogao da se kreće bez štaka. Sandra mu je sve vreme pomagala da se smesti, zbog čega su je prozivali da je njegova "dadilja", a ne devojka. Da ne govorimo o daleko težim komentarima poput da sad "menja pelene i bebi i Kavaliju".

Inače, Roberto je u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf...

Roberto Kavali
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe, redovno je obasipa skupim poklonima, skupim putovanjima, te je jasno da nekadašnja manekenka živi poput kraljice od kako je sa "kraljem mode".

Iako su ih zbog ogromne razlike u godinama svi ismevali, oni se na glasine nisu obazirali, već su isključivo bili fokusirani na njihovu vezu, čime su dokazali da prava ljubav ipak ne poznaje godine. Nažalost, Sandru i dalje prate komentari da je zanima samo Kavalijev novac jer je poznato da je za nju izdvajao impozantne milionske cifre.

Ipak, dizajner ne krije da mu je ona najveći oslonac, iako se na mrežama danas mogu pročitati ružni komentari poput "džaba joj milioni kad mora da ljubi njegovo opušteno telo", ili "uzalud i bogatstvo i ostrvo i skupi pokloni kad je sad mama i bebi i Kavaliju u 83.", a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Kurir.rs/Wanted

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track