PREMINUO POZNATI JUTJUBER: Imao je samo 23 godine, a policija kaže da je ovo uzrok smrti mladića kog su obožavali milioni
Foto: Printskrin / You Tube

tuga

PREMINUO POZNATI JUTJUBER: Imao je samo 23 godine, a policija kaže da je ovo uzrok smrti mladića kog su obožavali milioni

Pop kultura -

Popularni jutjuber "Twomad", odnosno Mudea Sedik je preminuo. Imao je 23 godine.

Policija je američkom TMZ-u rekla da je internet ličnost koja ima milione pratilaca na svojim različitim kanalima i društvenim mrežama pronađena u utorak uveče u svojoj kući u Los Anđelesu bez znakova života. Pre dolaska policije neko je zvao za tzv. proveru stanja.

Mladić
foto: Printskrin / You Tube

TMZ-u je rečeno nam je da zabrinuti prijatelji se nisu čuli sa Tumedom nekoliko dana, a čak je propustio i neke sastanke. Kao rezultat toga, LADP je poslat da proveri i tada su pronašli njegovo telo, iako je nejasno koliko je dugo bio u tom stanju. Izvori kažu da su na licu mesta pronađen pribor za drogu, a u ovom trenutku rečeno je da se ovo istražuje kao moguće predoziranje. Smrt se ne tretira kao sumnjiva.

Tumed je izazvao zabrinutost među fanovima poslednjih nedelja, uključujući neke čudne tvitove koje je slao prošle nedelje, da ne spominjemo gomilu fotografija vatrenog oružja.

On je bio interesantan lik i pored skečeva, komentara o igricama i striminga uživo, bio je zaljubljenik u internet kulturu i imao je ogromnu bazu obožavatelja. Milioni pratilaca i njegovi video snimci bi takođe dobili značajan broj pregleda.

Jedan mim za koji je posebno zaslužan je onaj koji se zove „Laku noć, devojko, vidimo se sutra“. U njemu se pojavljuje Tumed bez majice koji prilazi kameri i govori nekoj zamišljenoj ribi da će je videti sutra samo da bi se okliznuo i pao u kao u crtanom filmu. Takođe je napravio senzaciju tako što je jednom sarađivao sa OnlyFans modelom Bel Delfine.

Tumed se u poslednje vreme upleo u kontroverzu i čini se da je bio van radara poslednjih meseci kada je u pitanju njegovo kreiranje sadržaja. Njegov poslednji video među sva 3 njegova kanala bio je pre 5 meseci, a tamo je izgledao raspoloženo.

(Kurir.rs/TMZ/T.J.)

Bonus video:

00:26

Ovacije za seriju Sablja trajale 15 minuta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track