KRALJ ČARLS VIĐEN ISPRED IMANJA: Mnogi smatraju da njegova borba protiv RAKA teče po planu, a evo zašto se Kamila smeje (FOTO)
Foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

evo šta rade

KRALJ ČARLS VIĐEN ISPRED IMANJA: Mnogi smatraju da njegova borba protiv RAKA teče po planu, a evo zašto se Kamila smeje (FOTO)

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls III viđen je danas ispred imanja u Sandringemu u Norfolku gde je juče doputovao iz Londona, sa suprugom kraljicom Kamilom.

U britansku prestonicu otputovao je zbog nastavka lečenja, a odlaziće tamo povremeno, zbog terapije i određenih obaveza. Monarh će većinu vremena, dok traje oporavak, biti u Norfolku. Evo šta radi britanski vladar pa mnogi smatraju da lečenje ide u dobrom smeru.

kralj Čarls
foto: NO CREDIT / imago stock&people / Profimedia

Kralj Čarls viđen je kako upravlja svojim automobilom, u vožnji oko imanja. Nosio je svoj prepoznatljiv bež kaput koji ima u svom ormanu decenijama. Njegova supruga kraljica Kamila koja mu je velika podrška, bila je sinoć u Londonu na večeri u čast čuvenog pisca Vilijama Šekspira. Ostala je u glavnom gradu Britanije pa se danas sastala sa predstavnicima The Poppy Factory, piše Daily mail. Kraljica se dobro provela jer nije skidala osmeh sa lica.

Kamila, kraljica Kamila
foto: Chris Jackson/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvori su ranije rekli da će Kamila pomoći Čarlsu da obavlja odeđene dužnosti, iako će većina obaveza biti odložena. Oči su zato uperene i u kraljicu, princa Vilijama, vojvotkinju i vojvodu od Edinburga koji se bave službenim dužnostima.

Kamila je nedavno izjavila da se Čarls oseća ekstremno dobro imajući u vidu okolnosti, njegovi prijatelji poručuju da nestrpljivo čeka da se vrati dužnostima, a ima naznaka da će u oktobru otići na službeni put u Australiju.

Megan Markl, princ Hari
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U međuvremenu njegov mlađi sin princ Hari i Megan Markl borave u Kanadi, pokreću skandal novim sajtom i novim prezimenom svoje dece Lilibet i Arčija. Oni koji su se nadali da će kraljeva bolest odložiti porodične afere, prevarili su se.

Bakingemska palata saopštila je petog februara da kralj ima rak koji je dijagnostikovan dok je bio u bolnici u Londonu zbog operacije usled benignog problema sa prostatom.

(Kurir.rs/blicŽena/T.J.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track