MEGAN MARKL U SAVRŠENOM PRIMERU DNEVNE ELEGANCIJE KOJI VRIŠTI "JA SAM BOGATA": Ovo su komadi ZA CEO ŽIVOT koje se isplati imati
Foto: Stephen Lock/i-Images / Eyevine / Profimedia

foto

MEGAN MARKL U SAVRŠENOM PRIMERU DNEVNE ELEGANCIJE KOJI VRIŠTI "JA SAM BOGATA": Ovo su komadi ZA CEO ŽIVOT koje se isplati imati

Pop kultura -

Megan Markl više se ne pojavljuje tako često u javnosti, ali kads to uradi uvek iznova dokaže da neguje klasičan, prefinjen stil baziran na jednostavnim, privlačnim komadima koji prkose trendovima. Ona je pre nekoliko dana pravila društvo suprugu Hariju prilikom Invictus Games takmičenja, čiji je on pokrovitelj, u mondenskom zimovalištu Visler u Kanadi, pokazavši pritom niz vrlo zanimljivih modnih uzdanja.

Megan Markl ostavlja utisak odlično raspoložene žene, pa se čini da je ne pogađaju medijski natpisi i njihova vrlo agresivna kritika i osuda. Ona je sve vreme bila širom nasmejana, a opet je "ukrala" pažnju svih prisutnih jednom zanimljivom, iako ležernom kombinacijom.

Megan Markl
foto: Stephen Lock/i-Images / Eyevine / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa u neformalnim prilikama obožava miks opuštenog i elegantnog stila, pa je upravo takvom pribegla i ovog puta.

Slavna Amerikanka uskočila je u uske crne farmerke, inače njen omiljeni model, i elegantne jahačke čizme koje već dve sezone važe za favorit žena od stila. Naime, stručnjaci upravo ovaj model čizama navode kao onaj koji unosi dozu luksuza u svaku kombinaciju i odiše popularnom, takozvanom "old money" estetikom. Jahačke čizme su obavezno dužine do kolena, izrađene od kvalitetne kože, najčešće u crnoj, a nešto ređe u boji karamele, imaju čvrstu formu, odnosno ne prate liniju lista.

Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan je farmerke upotpunila sofisticiranim kaputom u formi pelerine u neprolaznoj, otmenoj kamel boji koji se vezuje oko struka, što je dalo lepu siluetu figuri. Poseban, "kraljevski" pečat u ovu kombinaciju unele su rukavice od prevrnute kože u specifičnoj nijansi koja je mešavina krem i maslinastozelene boje. Svemu je dodala i efektne zlatne minđuše, a ostala je verna jednostavnom mejkapu i klasičnim frizurama - opredelila se za nizak rep i razdeljak sa strane.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:59

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track