BIKOVI ĆE PLANIRATI POTOMSTVO, A LAVOVI PREVIŠE RADITI I TRPETI NEPRAVDE: Veliki nedeljni horoskop od 18. do 24. februara
Foto: Shutterstock

pogledajte

BIKOVI ĆE PLANIRATI POTOMSTVO, A LAVOVI PREVIŠE RADITI I TRPETI NEPRAVDE: Veliki nedeljni horoskop od 18. do 24. februara

Zanimljivosti -

Blizancima bogat društveni život donosi nova poznanstva i novu ljubav koja bi mogla da nadmaši dosadašnja iskustva, a Vaga će imati više obaveza na poslu koje će biti posledica nečijeg odsustva.

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao: Pokušajte da se što manje ističete i ne upuštajte se u rasprave sa kolegama i šefovima. Nepromišljenost, čak i bezazlena, usmeriće poslovnu komunikaciju u neželjenom pravcu. Fokusirajte se na zaradu!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav: nečija zavist ili umešanost u porodicu mogu stati na put ljubavnoj sreći. Moraćete pomnije da čuvate svoju vezu od bilo kakvih spoljnih uticaja. Pokaži zrelost! Ovan u dugim vezama mogao bi da se oženi ili da počne da živi u novom stanu.

Zdravlje: Vodićete računa o svom zdravlju i vežbanju, a mnoge od vas će posećivati kozmetičke salone. Iako ćete imati potrebu za samoćom, ne preterujte kako ne biste pali u depresiju.

Najbolji dan: 22. februar

Najgori dan: 20. februar

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao: Od 24.2. bolje ćete poslovati i biće manje zastoja iz dana u dan. Prva decenija znaka imaće najbolje poslovne prilike, koje će uspešno pregovarati o novim poslovima i rešavati zamršene odnose sa kolegama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav: Zaljubljeni Bik će uložiti u stan, kupiti nameštaj ili planirati potomstvo. Pred vama su velike životne odluke koje ćete uspešno sprovesti. Samci bi mogli da upoznaju nekoga ko pleni šarmom, pa je moguće da ćete brzo ući u ljubavnu vezu.

Zdravlje: Imaćete problema sa koncentracijom, a mentalni umor će ometati vaše svakodnevne zadatke. Odmarajte se što više, a ishranu obogatite sa puno voća i povrća. Neki će imati ozbiljnije probleme sa sinusima.

Najbolji dan: 21. februar

Najgori dan: 23. februar

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao: Vaš poslovni teret može izgledati ogromno, ali većina vas će iz krize izaći jači nego ikad. Suočeni ste sa realnošću, ali i motivisani za odlučne promene. Steći ćete uticajna poznanstva.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav: Venera u znaku Vodolije ističe vaš šarm, pa ne treba da vas čudi što će vam mnogi prići, udeliti komplimente i uživati u vašem društvu. Bogat društveni život Blizanaca donosi im nova poznanstva i novu ljubav koja bi mogla da nadmaši dosadašnja iskustva.

Zdravlje: Bićete promišljeni, često i skloni promenama raspoloženja i nezadovoljstvu. Zainteresovaće vas razne duhovne tehnike i meditacije, ali za neke veće tegobe ipak je najbolje konsultovati se sa lekarom.

Najbolji dan: 19. februar

Najgori dan: 21. februar

Rak 22. jun - 22. jul

Posao: Pred vama su novi planovi i projekti i još obaveza. Izvodićete ih vešto. Zbog posla u drugom gradu, otići ćete na put, proširiti krug poznanstava i upoznati se sa novim metodama poslovanja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav: Nalazite se u periodu kobnog zaljubljivanja, komplikovanih veza, ali i potrebe da počnete iz početka. Dajte sebi i svom partneru još jednu šansu jer oboje to zaslužujete. Ako ste u vezi, karakterne razlike će biti velike, pa ćete partneru morati da pravite više ustupaka.

Zdravlje: Za vaše odlično raspoloženje zaslužan će aktivan društveni život. Počećete da vežbate tako da ćete biti u odličnoj formi. Julski Rakovi će posebno biti energični i puni pozitivne energije.

Najbolji dan: 20. februar

Najgori dan: 18. februar

Lav 23. 7. - 22. 8.

Posao: Radovi se obavljaju bolje i kvalitetnije, pa će biti manje zastoja. Ali ćete i dalje previše raditi, trpeti nepravde i misliti da niste cenjeni među svojim kolegama. Posebno će biti zategnuti odnosi sa ženama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav: Oduševiće vas pojedinci sa kojima ćete moći da vodite filozofske razgovore. Ako vam se sviđa neko iz drugog grada, ući ćete u vezu na daljinu, a možda čak i otputovati da vidite partnera. Lavovi su u periodu velike, romantične ljubavi.

Zdravlje: Muče vas bolovi u kičmi, pa razmislite o vežbama istezanja ili jogi. Kontrolišite svoj krvni pritisak, koji može često da varira. Izbegavajte preterani psihofizički stres jer ste iscrpljeni.

Najbolji dan: 24. februar

Najgori dan: 21. februar

Devica 23. 8. - 22. 9.

Posao: U centru pažnje biće kadrovska preraspodela poslova i odnosa sa kolegama. Device će češće biti na terenu, preseliti se u druge prostorije ili dobiti nove saradnike. Nezaposleni će se uspešno zaposliti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav: Zvezdane pozicije vas privlače poslovnim događajima, pa radno okruženje može biti mesto novih simpatija - mogla bi vam se udvarati privlačna zabava, nova koleginica ili kolega. Ako ste u braku, zamerićete svom partneru što je previše zauzet poslom.

Zdravlje: Bićete odličnog zdravlja, ali nepovoljna vladavina Riba upozorava da se pazite na povrede, posebno ako se bavite nekom vrstom energičnog sporta. Zanimaće vas alternativna medicina i duhovnost i sve ono što neguje telo i duh.

Najbolji dan: 20. februar

Najgori dan: 19. februar

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao: Pripremite se za veći broj obaveza koje će biti posledica nečijeg odsustva. Kolege će Vage nervirati sporošću, bezidejnošću ili neefikasnim rešenjima aktuelnih problema. Oslonite se na sebe!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav: Skloni ste izlascima, željni putovanja i druženja. Vaša veza ulazi u novu fazu, koja je vezana za posao vašeg partnera i finansijske poteze. Možda ćete raditi zajedno ili ćete zajedno raditi na uređenju ljubavnog gnezda.

Zdravlje: Spavaćete nemirno i sanjati ružne snove, pa ćete se ujutru buditi umorni. Posegnite za biljnim čajevima i uvek dobro provetrite sobu pre spavanja. Vodite računa o svojoj osetljivoj bešici - pijte dovoljno tečnosti.

Najbolji dan: 18. februar

Najgori dan: 21. februar

Škorpija 23.10. - 21.11.

Posao: Od 24.2. Škorpije zaposlene u administrativnim ili pravnim firmama biće vešte u organizovanju posla i komunikaciji sa strankama. Porast očekuju i svi oni čiji posao zahteva putovanja, posebno rođeni u oktobru.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav: Sve što ste potajno priželjkivali i maštali, ostvariće se. Stare strasti i potisnuta osećanja će se ponovo rasplamsati, a vi ćete biti bliže ostvarenju ljubavne idile. Što se više krećete u društvu jer se povećavaju mogućnosti da nekoga upoznate.

Zdravlje: Mogli biste da imate problema sa gojenjem, pa razmislite o ishrani, ali onoj koja neće biti rigorozna i iscrpljujuća za vaš organizam. Vodite računa o grlu i glasnim žicama, izbegavajte da konzumirate previše rashlađenih i gaziranih pića.

Najbolji dan: 20. februar

Najgori dan: 24. decembar

Strelac 22.11 - 21.12

Posao: Kolege vas neće jednoglasno podržati u onome što radite i radite. Iskočićete svojim ponašanjem, uzeti mnogo slobode i suprotstaviti se vlastima. Kontrolišite svoju brzopletost jer vam ona donosi nevolje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav: Nove veze, venčanja i veridbe ističu ulogu vašeg partnera u vašem životu. Iako su u napetom periodu, Strelcima će se upravo sada desiti sudbonosni obrti i poznanstva. Vaša veza će takođe biti na testu zrelosti – možda vam se sviđa još neko osim vašeg partnera.

Zdravlje: U odličnoj ste formi. Osećaćete se dobro, a čak i ako ste bolesni, brzo ćete se oporaviti. Nedelja je odlična za ulepšavanje i vežbanje, odnosno za sve što možete doprineti ulepšanom izgledu.

Najbolji dan: 22. februar

Najgori dan: 19. februar

Jarac 22.12 - 20.1

Posao: Povezićete se sa ljudima koji svojim uticajem ili savetima mogu značajno doprineti vašem napretku. Povećaće se i vašu moć zarade. Timski rad vam donosi odlične rezultate.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav: Puno kontakata će rezultirati novom simpatijom, ali nećete svu pažnju posvetiti samo jednoj osobi. Može se desiti da vešto balansirate između dve ljubavne prilike. Ako ste u vezi, pred vama su nezaboravni trenuci strasti i nežnosti.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi, zbog kojih će Jarčevi morati da se obrate lekaru. Obratite pažnju na jetru ili žuč, a posebno na vodu vodite računa o ishrani - smanjite unos masne i slatke hrane. Uživaćete u šetnji i vožnji bicikla.

Najbolji dan: 19. februar

Najgori dan: 21. februar

Vodolija 21. 1. - 18. 2.

Posao: Mogli biste se pojaviti u nekom od medija ili svojim radom privući veći broj zainteresovanih ljudi. Vaši prihodi će se povećati, a u bliskoj budućnosti moguća je veća finansijska dobit ili lep honorar.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav: Dane će obeležiti nova veza ili obnova stare. Uživaćete u partnerovoj pažnji. Biće vam zabavno da iskušavate njegovu ljubomoru, ali nije preporučljivo da preterujete jer će voljeni izgubiti strpljenje. Neki Vodolije mogu da sklapaju poznanstva preko Interneta.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje zavisiće od porodičnih prilika. Ako ste u zategnutim odnosima sa ukućanima, teško ćete podneti takav stres. Ako ste stariji, obratite pažnju na cirkulaciju u nogama i proverite krvni pritisak.

Najbolji dan: 19. februar

Najgori dan: 23. februar

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao: Od 24.2. budite ambiciozniji i iskoristite svoj pozitivan uticaj! Možete učiniti mnogo, nadoknaditi ono što je ranije propušteno. Sazrele su okolnosti za promenu radnog mesta ili za ulazak u privatni biznis.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljub: Velika je razlika između onoga što pokazujete i onoga što osećate; mnogi od vas su zaljubljeni u nekoga ko vam, bar za sada, ne može da uzvrati osećanja. Bračni odnosi Riba će biti prožeti nepoverenjem, ali ljubav i naklonost neće biti dovedeni u pitanje.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku doprineće dobrom raspoloženju, ali i zavidnoj koncentraciji. Bićete oštroumni i odličnog zapažanja. Ali čuvajte se fizičke iscrpljenosti, kojoj će mnogi od vas biti veoma skloni.

Najbolji dan: 20. februar

Najgori dan: 18. februar

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track