NOVA ŽENA KANJEA VESTA JE ĆERKA GANGSTERA: Njenog ujaka zovu Al Kapone iz Melburna, a otac joj je PAO zbog dilovanja HEROINA
Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EVO KO SU ONI

NOVA ŽENA KANJEA VESTA JE ĆERKA GANGSTERA: Njenog ujaka zovu Al Kapone iz Melburna, a otac joj je PAO zbog dilovanja HEROINA

Pop kultura -

Bjanka Ćensori najpoznatija kao druga žena Kanjea Vesta posle Kim Kardašijan. Ali njeni „gangsterski“ porodični koreni su manje poznati. Pored svog kontroverznog muža, i sama Ćensori potiče iz netipične porodice iz Australije.

Prema pisanju britanske štampe, Ćensori je "ćerka ozloglašenog australijskog gangstera" koji je navodno bio zatvoren zbog "dilovanja heroina". Evo šta znamo o australijskom klanu.

Ko su roditelji Bjanke Ćensori?

Ne zna se mnogo o Bjankinom životu pre Kanje-Vesta, ali njen otac je navodno ozloglašeni gangster po imenu Elia "Leo" Ćensori. Prema pisanju britanskih medija, on je 1982. godine bio zatvoren zbog posedovanja oružja i municije. U međuvremenu, veruje se da je Bjankin ujak Eris Ćensori, „ozloglašeni ubica gangstera“ koga su nekada nazivali „Al Kapone iz Melburna“, prenose britanski mediji.

Isti izveštaji tvrde da je Eris osuđena na smrt u Zapadnoj Australiji zbog ubistva, ali je kasnije preinačena u doživotni zatvor. Bjankin drugi ujak Edmondo takođe je navodno bio umešan u zločin.

Britanska štampa navodi da je Bjankina porodica poreklom iz Italije, pre nego što se nastanila u Australiji. S druge strane, izgleda da je Bjankina majka Aleksandra rezervisanija i opisana je kao fizički veoma slična svojoj ćerki.

Glamurozne sestre 'poput Kardašijanki'

Bjanka ima veoma glamurozne sestre, koje su izgleda veoma bliske. Mnogi pratioci su uporedili sestre Ćensori sa Kardašijankama, zbog njihove velike sličnosti. Bjankina sestra Anđelina rekla je australijskim novinama The Herald Sun da podržava vezu između sestre i repera, rekavši: „To je veoma uzbudljiva vest i za moju sestru i za porodicu, ali smo za sada odlučili da ostanemo malo privatni. " Alisija je dodala da je „super srećna zbog oboje“.

Šta radi Bjanca Ćensori?

Kako prenosi Elle, Bjanca (29) je arhitekta koja radi od 2020. Prema njenom LinkedIn-u, ona je diplomirala i magistrirala arhitekturu na Univerzitetu u Melburnu.

Kako je Bjanca Ćensori upoznala Kanie Vesta?

Prema Parade-u, jedan od Ćensorinih prijatelja je otkrio da joj je Vest popio poruku na Instagram. Prijatelj je dodao da je Vest rekao Ćensori da "dođe da radi za njega", a ona se preselila u Los Anđeles da prihvati ponudu. Izgleda da je pre toga uživala u životu i radu u Melburnu. Par se venčao u decembru 2022, mesec dana nakon što je Vestin razvod od Kardašijan okončan, navodno na privatnoj ceremoniji.

Šta Kim Kardašijan misli o Bianci Ćensori?

Nejasno je šta tačno milijarderka oseća prema novoj supruzi svog bivšeg, ali članak u američkim medijima sugeriše da ona nije bila obožavateljka jer je sumnjala u hemiju između njih dvoje dok su ona i Vest još bili zajedno. Štaviše, Ćensori se družila sa decom Kardašijanke i Vesat. Nort Vest je navodno rekla da misli da je njena nova maćeha "super cool".

(Kurir.rs/Net.hr/A.G.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track