OVOM MUŠKARCU ZAVIDI CEO SVET! Milijarder ljubi lepoticu koju žele svi: Ni najmanje ne liči na njenog bivšeg, ali je obožava
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

OVOM MUŠKARCU ZAVIDI CEO SVET! Milijarder ljubi lepoticu koju žele svi: Ni najmanje ne liči na njenog bivšeg, ali je obožava

Pop kultura -

Mankenka Žizel Bundšen je zvanično u novoj vezi nakon razvoda od Toma Brejdija. Ono što se dugo nagađalo, potvrdio je poljubac. Modnu zvezdu osvojio je dugogodišnji prijatelj sa kojim se često viđala u javnosti nakon razlaza od američkog sportiste i zvezde NFL. Čuvena Brazilka odabrala je muškarca koji je makar fizički, sasvim drugačiji od njenog supruga, a obećavajuće je to što je sa novim partnerom dugi niz godina bila prijatelj, jer kažu da takve ljubavne veze dugo i traju.

Iako se pisalo da je Žizel Bundšen u vezi sa milijaderom Džefrijem Sojerom, njena nova ljubav je Žoakim Valenti, majstor borilačke veštine džijudžicu.

Hoakim Valente
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da ima nečeg višeg između Žizel i Žoakima, pisali smo još 2022. Brazilski sajt "PurePeople" kao i "Page six" naveli su da su ovaj Brazilac i njegova braća Pedro i Gui od malena trenirali borilačku veštinu učeći i od svog oca, a zatim u akademiji "Gracie" u Riju de Žaneiru.

Pedro je 1995. otišao u Majamiji i osnovao svoju školu. Žoakim mu se pridružio 2007. pa je u Americi diplomirao na Univerzitetu Bari, a potom i završio studije kriminologije. Danas predaje u "Valente Brothers" na Floridi. Njegov profil na Instagramu je privatan, ali zato ne krije od javnosti svoje aktivnosti na Tviteru gde često objavljuje poruke zahvalnosti svojoj porodici.

Izvor blizak Žizel Bundšen demantovao je tada glasine o navodnoj romansi sa Valentijem tvrdeći da se oni poznaju godinama i da su prijatelji, ali je slika njihovog poljupca sa odmora u Centralnoj Americi promenila priču.

Žizel i Valenti često smo ranije viđali u šetnja Kostarikom, izgledali su prilično blisko, a imaju brojna zajednička interesovanja.

Podsetimo, Žizel Bundšen i Tom Brejdi bili su u braku od 2009. do 2022. Imaju dvoje dece.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track