ĆERKA MONIKE BELUČI IZAZVALA KOLAPS U MILANU ISKONSKOM LEPOTOM KOJA JOJ JE U GENIMA: Što je starija sve više liči na majku (FOTO)
Foto: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SVI SE PITAJU SAMO JEDNO

ĆERKA MONIKE BELUČI IZAZVALA KOLAPS U MILANU ISKONSKOM LEPOTOM KOJA JOJ JE U GENIMA: Što je starija sve više liči na majku (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela sve ozbiljnije se bavi manekenstvom. U svet mode uplovila je pre nekoliko godina. Deva Kasel (19) ima isti "start" na javnoj sceni kao njena majka koja je pre nego što se okrenula glumi, bila manekenka radeći sa čuvenom modnom kućom "Dolce&Gabanna" sa kojom s vremena na vreme obnovi saradnju. Sa ovim brendom sarađivala je i njena naslednica koja je juče učestvovala na reviji "Alberta Ferretti" na Nedelji mode u Milanu, gde je prikazana kolekcija za jesen/zimu 2024/25.

Deva Kasel
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Deva Kasel nosila je dva modela, romantičnu haljinu nežnog kolorita, a onda i sportsko-elegantno izdanje. Mnogi se pitaju da li će kao Monika Beluči, manekenstvo uskoro zameniti glumom.

Monika Beluči
foto: Minichiello/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Krenula bi tako i stopama svog oca, francuskog glumca Vensana Kasela, koji je takođe kao i italijanska diva, podržava u njenim profesionalnim ciljevima.

Otkako se Deva Kasel pojavila na javnoj sceni, komentariše se da li liči na Moniku Beluči ili ne. To pitanje je aktuelno jer je italijanska glumica vodeća ikona lepote, kako 20. tako i 21. veka.

Monika Beluči
foto: FOTOTRE/OLYCOM / Sipa Press / Profimedi

Isuvišno je reći da li ćerka liči na majku, sve i da nema fizičke sličnosti, genetika se ispolji na drugi način pa ipak taj fizički apsket najviše intrigira javnost kada je reč o ovoj poznatoj naslednici.

Utisak je da kako vreme ide, postaje sve sličnija majci. Na tren pomislite da se pojavila mlađa verzija Monike Beluči, što u velikoj meri i jeste istina. Naravno da uticaj imaju i geni njenog oca sa kojim inače često provodi vreme u Brazilu gde on živi godinama.

Vensan Kasel
foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Deva je prošlog meseca fotografisana na plaži u Riju de Žaneiru sa sestrom Leoni i Narom Baptisti, sa kojom je Kasel sada u vezi. Naslednica čuvene Italijanke i ništa manje poznatog Francuza bile su u dobrim odnosima i sa Tinom Kunaki, sa kojom je njihov otac bio u braku od 2018. do 2022. Pretpostavlja se da je i sada ista situacija, na šta ukazuju i ove fotografije.

Kasel je prošle godine započeo vezu sa tri decenije mlađom Narom, i Tina sa kojom ima ćerku Amazoniju, mlađa je od nejga 30 godina.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:59

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja