DANAS JE 22.2 - JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH DATUMA U OVOM MESECU: Numerološki kod 222 jako će uticati na nas, a evo šta nam donosi
Foto: Egor Novikov / Alamy / Alamy / Profimedia

pogledajte

DANAS JE 22.2 - JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH DATUMA U OVOM MESECU: Numerološki kod 222 jako će uticati na nas, a evo šta nam donosi

Zanimljivosti -

Datum 22. februar nam daje numerološki kod 222, što ga čini danom koji jača spektar energija broja 2. Štaviše, ovaj brojčani niz sadrži majstorski broj 22.

Zamislite 22. februar kao dan kada imamo jedan od najjačih uticaja na ono što kreiramo u svojoj stvarnosti. Ovu energiju možemo otelotvoriti tako da postavimo nameru šta želimo da manifestujemo u životu i na planetu, da unesemo ravnotežu u svoj um, telo i dušu, i da se usredsredimo na svoje odnose i napunimo srce saosećanjem. Odredite prioritete i uskladite svoje aktivnosti sa svojim ciljevima, pronađite ravnotežu. Niz 222 podseća da je važno verovati Višoj Svesti.

22. februar, februar
foto: Dave Denby Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav, prijateljstvo, diplomatija, saradnja, sklad, ravnoteža, brižnost, nesebičnost, strpljenje, inovativnost, naklonost, uvid i podrška povezani su s ovim brojem. Zrači vibracijama postignuća, obilja, izvršenja, čvrstoće, samodiscipline, moći, uspeha, intenziteta.

Ovaj brojčani niz je brojčani niz moći koji se može koristiti za rad na manifestaciji i za usklađivanje našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta. Ako koristimo snagu ovog datuma, ne samo da možemo da stvorimo promenu u svojoj ličnoj stvarnosti, već i u kolektivnoj.

Na ovaj dan možemo iskoristiti numerologiju dana kako bismo manifestovali, uskladili se, produbili naše odnose i zapamtili da je sve moguće. Možemo se povezati sa svojom duhvnošću i doneti isceljenje celom svom biću.

Kada vidimo da se broj 2 uvek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak iz Svemira da je vreme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svetom oko nas. Svet oko nas može biti odraz onoga što se događa u nama. Mi smo ko-tvorci u ovoj stvarnosti i kada prilagodimo svoj unutrašnji svet, menja se i spoljašnji.

februar
foto: Penchan Pumila / Alamy / Alamy / Profimedia

Ova ideja je donekle slična zakonu privlačenja. Zakon privlačenja kaže da na šta god se fokusiramo, na kojoj god rezonanci vibriramo, privući ćemo više istog prema sebi.

Broj 2 nas podseća da smo svi deo Svemira i da svako od nas ima važnu ulogu. To je podsetnik da ono što radimo, mislimo, osećamo može biti talas koji zrači u kolektiv.

Kada vidimo broj 2 u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili 2222 ili čak 222222, to može ojačati poruku da Svemir traži od nas da razmislimo o tome kako su naš unutrašnji i spoljašnji svet povezani, kao i o našoj ulozi u tome. To takođe može biti znak da je vreme da stvorimo dublju povezanost u našim odnosima i u našoj povezanosti sa Svemirom oko nas.

Kada često vidite ove brojeve, zapitajte se: Kako mogu stvoriti skladniji odnos sa svojim spoljašnjim svetom? Kako mogu doneti mir i prihvatanje u ono što se trenutno događa u mom životu?

Što mogu učiniti da stvorim veći osećaj pripadnosti i povezanosti s drugima? Kako mogu da stvorim više sklada, poverenja i prijateljstva u svojim odnosima?

broj, broj 2
foto: InfotronTof / Alamy / Alamy / Profimedia

Pojava broja 222 takođe prenosi vitalnu poruku o ljubavi prema sebi. Možda će vam biti teško da prkatikujete ljubav prema sebi, posebno ako stvari ne idu dobro, ali zapamtite da je sada najvažnije da cenite sebe.

Usporite i verujte svojim instinktima. Verujte u sebe i svoju duhovnu svrhu.

Nemojte se bojati da ostavite svoj pečat u svetu, jer samo kroz samospoznaju i stvarnu manifestaciju našeg ljudskog iskustva stičemo svoja učenja duše.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track