POTROŠIO SKORO 2 MILIONA EVRA DA RENOVIRA KUĆU, A U NJOJ NEMA INTERNET I TELEFON: Glumca mnogi smatraju ludim, a evo zašto to radi
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

oseća se krivim

POTROŠIO SKORO 2 MILIONA EVRA DA RENOVIRA KUĆU, A U NJOJ NEMA INTERNET I TELEFON: Glumca mnogi smatraju ludim, a evo zašto to radi

Pop kultura -

Kilijan Marfi, 47-godišnji glumac, poznat po blokbasterima poput filmova "Betman: Početak" i "Dunkirk", kao i velikom hitu, seriji "Peaky Blinders", briljirao je nedavno u filmu "Oppenheimer", koji mu je dodao pozamašnu svotu na i tako impresivan račun u banci, ali i brojne nagrade.

Međutim, Kilijan Marfi je nedavno takođe otkrio kako mu je gotovo neprijatno zbog činjenice da može da zaradi milione ulogom. Lik J. Roberta Openhajmera učinio ga je trenutno jednim od najtraženijih glumaca, ali ipak je ostao neverovatno skroman.

Kilijan Marfi
foto: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

On je u braku sa suprugom Ivon Mekginis od 2004. godine. Upoznali su se nakon jedne od svirki njegovog rok benda 1996. godine. Par od prvog dana živi mirnim životom i u svom svakodnevnom životu klone se reflektora javnosti. Inače, Ivon je, prema njenoj veb stranici, umetnica čiji rad uključuje film, performans, skulpturalne i tekstilne elemente, zvuk i pisanje.

Dobili su sinove Malašija (17) i Arana (16), a nedavno su se vratili u Irsku kako bi tamo odgajali svoju decu. Žive u staroj kući koja nema interneta, usprkos činjenici da je Kilian 2015. godine potrošio 1,5 miliona funti (oko 1.754.911 evra) na kupovinu i renoviranje kuće u području Monkstaun u južnom Dablinu.

Kuća ima šest dvokrevetnih soba, dnevni boravak i originalne kamine. Ostale značajne elemente tog razdoblja uključuju visoki plafoni, veliki prozori i prelepi kamin od kovanog gvožđa u dnevnoj sobi. Njihov porodični dom udaljen je samo pet minuta od mora i obližnjih jahtaških klubova, parkova i niza vrlo traženih škola.

Kilijan Marfi, BAFTA
foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Glumac izbegava tehnologiju u porodičnom domu, nema telefonsku ni internetsku vezu. Producentkinja filma "Oppenheimer", Ema Tomas, koja je inače supruga reditelja Kristofera Nolana, objasnila je:

- On je najanalognijia osoba koju možete da zamislite.

Otkrila je da ga je jedno poslepodne bezuspešno pokušavala dobiti u njegov dom kako bi mu rekla da je dobio glavnu ulogu u filmu. Dok je u jednom intervjuu podelio kako mu je podrška supruge pomogla u karijeri:

- Ravnoteža između posla i privatnog života je teška. Imam sjajnu ženu i ne bih ovo mogao bez nje i njenog razumevanja. Ali, to je borba. Mislim da je to borba za svakog zaposlenog oca, jer posao ga troši. Mene moj posao i te kako troši.

Kilijan Marfi
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Kilijan je govorio o tome kako se nosi s bogatstvom, rekavši:

- Zaista sam srećan. Ponekad se osećam posramljeno. Ja sam samo glumac. Postoje lekari i medicinske sestre i mnogi drugi ljudi koji rade razne poslove. Mučim se s time. Mislim, glumci su preplaćeni! Lepo je kad si dobro plaćen, kad si mlad i pobegneš od besparice, ali odmah mi se javlja katolička krivica. Mislim da ne zaslužujem ovakvo bogatstvo, prenosi Miss7.

Inače, irski glumac je navodno samo za svoju ulogu u Openhajmeru zaradio između 5-10 miliona dolara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track