ANĐELINA DŽOLI NAPRAVILA DRAMATIČNU PROMENU: Mesecima se priprema na taj potez, a sad je izašla na ulice Njujorka i sve je jasno
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

foto

ANĐELINA DŽOLI NAPRAVILA DRAMATIČNU PROMENU: Mesecima se priprema na taj potez, a sad je izašla na ulice Njujorka i sve je jasno

Pop kultura -

Anđelina Džoli je poslednjih meseci korak po korak menjala imidž, a onda se došlo do konačnog rezultata. Čuvena glumica pojavila se juče u Njujorku u izdanju koje se dosta komentariše jer je transformacija baš velika. Odrekla se svog zaštitnog znaka koji ju je krasio decenijama.

Glumica Anđelina Džoli jeste sklona transformacijama izgleda, da ne pominjemo promene koje su joj donosile brojne uloge, ali i iza kamera je sklona tim eksperimentima iako je najčešće nosila dugu, crnu kosu po kojoj je, kada je u pitanju njen imidž, i najviše prepoznatljiva.

Anđelina Džoli
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Holivudska zvezda je sada plavuša. Tamniji tonovi se tek ponegde naziru, a već neko vreme je imala svetliju nijansiranu kosu da bi na kraju došla do ovakvog izgleda. Pritom, dužina njene kose je malo ispod ramena, a stepenasto šišanje koje je inače odlično urađeno, dalo je frizuri prelep volumen.

Sjajno izgleda Anđelina i u ovom izdanju i nije jedina na javnoj sceni koja se u poslednje rveme okreće svetlijoj kosi. Možda je u pitanju samo želja za promenom, ali se zna da takva novina u izgledu može čak i da vas podmladi.

Glumica je juče fotografisana isped svoje prodavnice u Njujorku, taj njen kutak bavi se vintidž modom.

Anđelina Džoli
foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeno pojavljivanje dolazi nakon natpisa da njen bivši suprug Bred Pit koji odnedavno živi sa svojom devojkom, dizajnerkom nakita Ines de Ramon, vodi bitku sa ruskim tajkunom oko vinarije u Francuskoj nad kojom je ranije delila vlasnistvo sa bivšim mužem. Prodala je biznismenu iz Rusije svoj deo i nastao je zatim niz problema.

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit bili su u braku od 2014. do 2019. godine. Vezu su započeli 2005. Imaju šestoro dece. Glumac se sa Ines de Ramon zabavlja oko godinu dana.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track