HARI O POVRATKU NA DVOR MOŽE SAMO DA SANJA: Vilijam se toliko ZAINATIO da će princ DEBELO ZAŽALITI zbog OLAJAVANJA PORODICE
Foto: Profimedia

NE PRAŠTA

HARI O POVRATKU NA DVOR MOŽE SAMO DA SANJA: Vilijam se toliko ZAINATIO da će princ DEBELO ZAŽALITI zbog OLAJAVANJA PORODICE

Pop kultura -

Kako bi pomogao bolesnom ocu koji se leči od raka, princ Hari je rekao da će se privremeno vratiti u Britaniju i obavljati kraljevske dužnosti.

Od oca i ekipe iz kraljevskog protokola dobio je brz i jasan odgovor a, prema njihovim rečima, nema teoretske šanse da ga prime nazad.

Princ Hari
foto: AP Ben Stansall

Za Čarlsa III je takva pomoć neprihvatljiva, a u svojim rečima je bio jasan i princ Vilijam, koji tvrdi da: "postoji nula odsto šanse da se Hari vrati".

Princ Vilijam rekao je prijateljima da će blokirati sve pokušaje svog brata da se vrati i da će on preuzeti više odgovornosti ako bude potrebno.

princ Vilijam, BAFTA, Kejt Blančet
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

“O čemu god se razgovaralo između Vilijama i kralja privatno je, ali je apsolutno i kategorički jasno da on (Vilijam) ne bi dopustio Hariju da se vrati. Tada je mislio da je to loša ideja, a sada je još jasniji. Ako će iko preuzeti više dužnosti, biće to Vilijam, a to za sada nije ni na dnevnom redu. Njegov glavni fokus je na očevo zdravlje, njegovu porodicu i ono što je najbolje za monarhiju", istakao je izvor blizak palati za The Mirror.

Princ Vilijam, Princ Hari
foto: Profimedia

U odgovoru se navodi kako princu Hariju više niko ne veruje, ali Čarls III je ipak voljan da popravi odnose sa sinom, nezavisno od posla i dužnosti.

Hari je, podsetimo, napustio kraljevske dužnosti 2020. godine, a od tada je u više navrata svoju porodicu optužio za rasizam, nepošteno postupanje, saradnju s tabloidima protiv njega, pa čak i za uskraćivanje pomoći njegovoj navodno suicidalnoj supruzi Megan.

(Kurir.rs/ Mirror/ L. S)

Bonus video:

03:42

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track