OVO JE KONAČNA ODLUKA: Olivera Kovačević progovorila o DISKVALIFIKACIJI BRESKVICE sa Pesme za Evroviziju
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

BEZ DILEME

OVO JE KONAČNA ODLUKA: Olivera Kovačević progovorila o DISKVALIFIKACIJI BRESKVICE sa Pesme za Evroviziju

Pop kultura -

Olivera Kovačević govorila je o Anđeli Ignjatović Breskvici i njenoj pesmi "Gnezdo orlovo", o kojoj se priča širom Balkana.

Pesma s kojom je Breskvica u trci za predstavnika Srbije na Evroviziji koja će se ove godine održati u Malmeu, u Švedskoj, izazvala je burne reakciju u čitavom regionu, a pojedinci su se usudili i da je ocene kao genocidnu.

Anđela Ignjatović Breskvica, Breskvica
foto: Nemanja Nikolić

Olivera je gostujući u jednom podkastu govorila o tome da li postoji mogućnost da Anđela Ignjatović Breskvica bude diskvalifikovana zbog teksta pesme "Gnezdo orlovo":

Olivera Kovačević
foto: Nenad Kostić

- Ne, nijedna pesma sa PZE, bez obzira da li je Anđela, da li je ova druga ili treća, što se teksta tiče, sve je regularno. Može svaka da pobedi, nećemo imati nikakvih problema. Tekstovi tih pesama su potpuno, potpuno kako treba. A, to što je hajp sada, jedni protiv drugih, obračuni, ovi, oni, to je svet u kojem mi živimo. Ona nije za to odgovorna - bila je izričita Olivera Kovačević.

(Kurir.rs/ Telegraf/ L. S)

Bonus video:

03:05

BRESKVICA NEĆE PEVATI O FERARIJU U ETNO PESMI Martina Vrbos obrazložila: Ipak se prijavila i u Hrvatskoj na takmičenje, ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track