"MOŽDA JE METASTAZA" Naš glumac POBEDIO KANCER, kad je otišao na kontrolu doktorka mu saopštila STRAŠNE VESTI, a onda - OBRT
Foto: Printscreen/Instagram

prebrojao je zvezde

"MOŽDA JE METASTAZA" Naš glumac POBEDIO KANCER, kad je otišao na kontrolu doktorka mu saopštila STRAŠNE VESTI, a onda - OBRT

Pop kultura -

Srpski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović godinama unazad vodi sasvim lep porodičan život, a retko ko zna da je 2007. godine pobedio kancer.

Peđa od tada na svake dve godine ide na preventivne kontrole kako bi bio siguran da je potpuno zdrav.

Putem Instagram storija podelio je sa prijateljima da je bio na kontroli, te mu je bilo taško kada mu je doktor saopštio da na plućima vidi promene. Nakon toga je otkrio detalje.

- Preživeo sam horor, snimao sam pluća. Doktorka me prozove i kaže: "Ja vidim promenu na snimcima, ne znam da li je ovo od nepreležane upale pluća ili je možda metastaza", ja sam prebrojao sve zvezde - izjavio je Peđa, pa nastavio:

- Odmah smo uradili skener, setio sam se da imam jednu fleku za koju znaju moji prošli lekari i ja pošaljem njima snimak i oni mi potvrde. Pao mi je kamen sa srca, jer ja tu fleku imam 20 godina. Doktorka me zove kasnije i kaže: ''Peđa, zovite me na večeru, sve je u redu, malo sam vas prepala'', a ja ne znam gde se nalazim - rekao je Peđa vidno srećan zbog lepih vesti.

Peđa je ovim putem hteo i da utiče na sve pobednike opake bolesti da se pregledaju blagovremeno.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:40

KAKO SE DOBIJA RAK GRLIĆA MATERICE! Zakić otkrila: Ne nastaje preko noći, potrebno je 5 do 10 godina da bi nastao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track